astro prognoze

Mesečni horoskop za Vagu za avgust: Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

0

Vage, proverite šta vas čeka ovog avgusta na svim poljima života.

Vage, šta vas čeka ovog avgusta?
Vage, šta vas čeka ovog avgusta?foto: Shutterstock / boytsov

Tokom celog meseca, Venera će biti u vašem sektoru prošlosti i osloboditi se onoga što vas muči u životu – idealan period jeste da smršate i uradite ono što ste dugo odlagali. Obično, kada je naš vladar u 12. polju, više volimo da budemo u samoći.

 

Na mlad mesec 4. avgusta, verovatno ćete naći novu zajednicu ili prijateljstva koja vas očekuju, ali će oni donekle imati prizvuk prošlosti. Na primer, vaš prijatelj ili drug iz razreda će organizovati projekat, događaj ili zabavu, pozvati vas i tamo ćete upoznati nove ljude. 

 

Ovo je poslednji mesec dok crni mesec ne počne svom snagom da utiče na vaš znak. Zato je važno da se pripremite i proverite svoje zdravlje, posebno da obratite pažnju na ono što ste možda nastojali da ne primetite.

 

U septembru se ova situacija može pogoršati zbog konjunkcije crnog meseca i Venere u Vagi, posebno svega što se tiče kože, lica, očiju, usana i parnih organa (jajnika, bubrega, pluća).

 

Konjukcija Marsa i Jupitera za Vagu

 

Jedan od najvažnijih avgustovskih događaja desiće se u trigonu sa vašim znakom – konjunkcija Marsa i Jupitera od 13. do 17. avgusta doneće vam ogroman prodor, a to će najverovatnije biti vezano za veze, jer je Mars zadužen za vaš sektor partnerstva i braka. Verovatno ćete vi i vaš kolega otići na put, ili će vam neki muškarac ili žena proširiti svest.

 

Na primer, nekada ste videli odnose na jedan način, a onda će se sve promeniti i ta osoba će vam otvoriti oči za nešto što niste ni znali o sebi. Osim toga, možete se odlučiti za putovanje u inostranstvo.

 

19. avgusta vas čeka najteži dan ovog meseca
19. avgusta vas čeka najteži dan ovog mesecafoto: ANTON URICH/Shutterstock

Najteži dan u mesecu za vas će biti 19. avgust – aspekt sukoba planete Venere i Saturna, koji će uticati na vaš sektor rada i razonode. Možete dobiti kaznu ili neku vrstu potraživanja od osobe koja reguliše vaše radne aktivnosti. Ovo može biti muškarac stariji od vas. Važno je napomenuti da će ono što se dešava u dijalogu sa njim ponovo biti pogođeno u jesenjem koridoru pomračenja, od 18. septembra do 2. oktobra. Budite pažljivi!

 

U isto vreme, istog dana, 19. avgusta, u vašem sektoru radosti i sreće biće pun mesec – osećate da promene dolaze u vaš život. Moguće je da ćete saznati za trudnoću ili će vaš partner ili simpatija doneti važnu odluku. Na primer, on/a će ponuditi da odnos podigne na novi nivo, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker