astrologija

Nedeljni horoskop Pavela Globe od 22. do 28. jula: Ovnovi, birajte "zlatnu sredinu", Rakove će Univerzum gurati napred

0

Zavirite u najnoviju astro prognozu čuvenog astrologa i pogledaje kako da se najbolje izborite sa svim što nadolazi u nedelji koja je pred nama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pavel Globa je jedan od najpoznatijih astrologa u Rusiji. Njegove prognoze pomažu vam da se rešite nevolja i da se u bilo kom trenutku pripremite za uspeh. Saznajte šta ljudi vašeg ili bilo kog drugog znaka mogu da očekuju od 22. do 28.

 

Energija zvezda tokom ovih sedam dana biće izuzetno povoljna. Postoji još jedno povećanje pozitivne energetske pozadine, tako da će svi problemi biti rešivi. Samo ne treba da sedite besposleni.

 

Globa daje glavne savete za narednih sedam dana, pratite ih kako ne biste propustili dobre prilike. Ako iznenada osetite da nemate dovoljno snage ili vam je potrebna dodatna podrška, možete koristiti brze čarolije da rešite bilo koji problem . Njihova efikasnost će takođe biti veća nego obično.

Ovan

 

Samopouzdanje će pomoći Ovnu da privuče ono što želi u svoj život. Optimizam i samopouzdanje uvek su ispred veština i sposobnosti, ali oni ne mogu u potpunosti da rade bez ovih poslednjih. Sa velikom verovatnoćom, snovi predstavnika ovog horoskopskog znaka će se ostvariti, posebno oni koji se odnose na ličnu i ljubavnu sferu. Samo treba da zapamtite da ne treba previše raditi ili se odmarati - zlatna sredina je važna u svemu. Period je povoljan za kupovinu i traženje novog posla.

 

Bik

 

Bik može da uči ili da se uroni u kreativnost. Biće korisno promeniti okruženje oko sebe i otići na putovanja. Možete ažurirati svoju garderobu, promeniti frizuru. Moramo da počnemo aktivno da idemo napred. Ovo je prilično romantično vreme u kojem možete sklapati sastanke i upoznati se. Oni koji nisu zainteresovani mogu se fokusirati samo na posao i važne stvari.

Blizanci

 

Ova nedelja biće vreme snage za Blizance, najpovoljniji dani jula. U teškim situacijama bolje je slušati svoju intuiciju. Ove nedelje možete i treba da verujete bliskim rođacima i prijateljima. Nezavisnost i samodovoljnost - to je ono čemu astrolozi savetuju da težite, ali ne treba propustiti priliku da saznate istinu kroz spoljnu podršku.

 

Rak

 

Rakovi bi trebalo da preduzmu akciju i da budu aktivniji. Poenta je da će njihov um biti otvoren za sve novo. Mogu se pojaviti nove ideje. Ovo je magično vreme kada se mogu desiti najneverovatniji događaji. Univerzum želi da pomogne Rakovima da se izvuku iz rutine, čineći njihov život svetlijim i bogatijim utiscima. Poseban uspeh može čekati predstavnike kreativnih profesija. Čak i ako rad ne zahteva kreativnost, možete ga pokazati.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker