astro prognoza

Nedeljni ljubavni horoskop od 15. do 21. jula: Koga očekuje nemirna sedmica, a kom znaku predstoji nedelja flerta?

0

Nedeljni ljubavni horoskop od 15. do 21. jula

Nedeljni ljubavni horoskop od 15. do 21. jula
Nedeljni ljubavni horoskop od 15. do 21. julafoto: Josep Suria/Shutterstock

STRELAC

 

Malo ste vi razvučeni I rasuti obavezama, malo partner. I samim tim – oboje povremeno nervozni I na kraj srca. Ako ste oboje razumni, ti povremeni talasi nervoze neće doneti ništa strašno – tu I tamo će se povisiti tonovi u razgovoru, ali će se sve brzo završiti jer je suštinski dobra energija između vas dvoje prilično jaka. Problem može nastati jedino ako vam je tvrdoglavost bitnija od mira I harmonije u odnosu. Slobodni Strelčevi – kod vas je prisutna više nego sjajna I pozitivna energija I zaista je potrebno da u
ovim danima uživate punim plućima. A ako se dese neke pozitivne varnice I flert – ma još bolje.

 

JARAC

 

Mnogo emocija, mnogo uzbudljivih trenutaka ali I uzbuđenja I napetosti, a povremeno I dosta nervoze – sve će to biti prisutno u vašim emotivnim relacijama. Pun Mesec se krajem ove sedmice dešava u vašem znaku pa bi bilo dobro da voljena osoba I vi težite stabilnosti I zajedništvu, da pravite planove I ostvarujete ih, a da ne dozvolite da prenaglašene emocije upravljaju vašim postupcima. Slobodni Jarčevi – konjunkcija Marsa I Urana dešava se u vašem polju ljubavi I zabave – I da, može vam doneti pregršt interesantnih dešavanja I dobru energiju, ali vam može doneti I burnu letnju avanturu.

VODOLIJA

 

Odnos sa voljenom osobom će u ovoj sedmici imati svoje uspone I padove. Jer, kod oboje postoji dosta nervoze, razvučeni ste poslovnim I privatnim obavezama. I onda tako nervozni prenosite nervozu jedno
na drugo. Da se razumemo – I pored tih tenzičnih momenata, vaša veza nije ugrožena. Jer I u ovakvom periodu postoji prostor za pregršt lepih dešavanja koje popravljaju vaše raspoloženje I donose dobru energiju u odnos. Slobodne Vodolije – tako je lako zaljubiti se ovih dana. Da li će novopokrenute priče ostati samo na nivou vrele letnje avanture ili će se pretvoriti u nešto ozbiljnije – pokazaće vreme.

 

RIBE

 

Vaše polje aktivnosti I komunikacije je jako naglašeno, pa je pred slobodnim Ribama nedelja koja će biti posebno dinamična I puna dešavanja. Pored jakih mogućnosti za putovanja I povećanu količinu druženja I zabave, ovo ukazuje I na nova poznanstva – najpre preko vašeg društvenog kruga, ali I preko društvenih mreža I aplikacija za upoznavanje. Možete pokrenuti vrlo inspirativnu komunikaciju, ali nemojte očekivati previše – jer je lako moguće da sve ostane samo na nivou avanture. Zauzete Ribe – malo zajedničkog vremena ovih dana, pa gledajte da svaki trenutak iskoristite za uživanje I za strast.

 

 

makonda-tracker