astro prognoza

Nedeljni ljubavni horoskop od 15. do 21. jula: Koga očekuje nemirna sedmica, a kom znaku predstoji nedelja flerta?

0

Nedeljni ljubavni horoskop od 15. do 21. jula

Nedeljni ljubavni horoskop od 15. do 21. jula
Nedeljni ljubavni horoskop od 15. do 21. julafoto: Josep Suria/Shutterstock

LAV

 

Ovo može biti prilično lep period u vašem partnerskom odnosu – vreme kada ste aktivniji, kada je zajedničkih trenutaka više, ali I vreme kada se baš može uživati u opuštenim ili zabavnim trenucima. Baš iz tog razloga – sve ovo lepo što se dešava ne bi trebalo kvariti ishitrenim rečima I postupcima koje mogu doneti tenziju u vašu vezu. Sam početak sedmice kao I dani vikenda mogu biti iritirajući po vas, pa gledajte da ne dramite za svaku sitnicu. Slobodni Lavovi – divan period I da putujete, uživate I zabavite se, ali I da se zaljubite – bez obzira da li će to biti samo letnja avantura ili nešto trajnijeg karaktera.

 

DEVICA

 

Naglašeno polje tajni i zabranjenih uživanja slobodnim Devicama ne blokira nove ljubavne poduhvate, ali ukazuje da će priče otpočete u ovom periodu biti prilično komplikovane, iako će biti ispunjene velikim strastima i emocijama. Naravno, sve ovo donosi i mogućnost ulaska u tajnu ljubavnu priču ili avanturu. Sada strasti upravljaju vama, a njima je teško odupreti se. Što se tiče zauzetih – sve deluje kao da je na svom mestu i da je odnos stabilan i jak. Međutim, taj prvi pogled ume da zavara – niti vi niti partner niste potpuno u svojoj energiji i iako je odnos korektan – kod oboje postoji neki vid nezadovoljstva.

VAGA

 

Vaša vladarka Venera u tranzitu kroz znak Lava ukazuje da ste u periodu kada je vaše samopouzdanje pojačano , kada itekako dobro znate šta želite a šta ne želite. To je odlično ukoliko ste solo – jer ste u periodu kada ćete želeti da se sve vrti oko vas I da vi istinski uživate. Ovo je odličan period za putovanja, druženja, izlaske I zabave – ali isto tako I za mnogo flertovanja I novih poznanstava. Što se tiče zauzetih, potencijalno postoji mogućnost za nešto jaču partnerovu ljubomoru I posesivnost. U svakom slučaju, vaš emotivni život ovih dana donosi mnogo jakih emocija I strasti, ali I dašak drame.

 

ŠKORPIJA

 

Nervoza u partnerskim odnosima će postojati tokom cele sedmice, ali najnaglašenije u ponedeljak, utorak i za vikend. Zašto nervoza? Pa ko to može tačno reći, biće tu svega – i nervoza zbog posla i privatnih obaveza, i nervoza zbog sumnjičavosti, ljubomore (sa razlogom ili bez) i nervoza zbog nekih glupih sitnica koje nemaju nikakvu važnost u vašem odnosu. Što manje nervoze a što više pozitive (jer itekako ima prostora i za nju) i biće sve ok. Slobodne Škorpije – odličan period za pojačan društveni život. Ljubavnih prilika može biti, ali one jako „mirišu“ na samo letnje avanture.

 

Nastavak na sledećoj strani..

makonda-tracker