astro prognoza

Nedeljni ljubavni horoskop od 15. do 21. jula: Koga očekuje nemirna sedmica, a kom znaku predstoji nedelja flerta?

0

Nedeljni ljubavni horoskop od 15. do 21. jula

foto: Josep Suria/Shutterstock
foto: Josep Suria/Shutterstock

Dnevni horoskop piše: Olga Savić

 

OVAN

 

Red uživanja, zabavnih I opuštenih trenutaka I lepih dešavanja sa partnerom – pa onda red moranja I obaveza, praćen redom nervoze. Ta nervoza će posebno biti prisutna u momentima kada osećate da vas neke situacije pritiskaju, stežu, previše opterećuju – ali ne bih rekla da se vezuju za vaš partnerski odnos, već pre za poslovno-materijalnu Ili porodičnu situaciju. Slobodni Ovnovi – želeli da putujete, uživate, zabavljate se I družite ili želeli da ljubavišete – sve vam je otvoreno. Pred vama su u svakom slučaju vruće letnje noći koje obećavaju uzbudljiva dešavanja – a na vama je čime ćete ih ispuniti.

 

BIK

 

Nemiran period u partnerskim odnosima će biti aktuelan još tokom ove sedmice. Vi lično ste u jednoj kompleksnoj životnoj fazi i to mora na manji ili na veći način da se odrazi na partnerski odnos. Neki Bikovi će imati zahtevne situacije kroz posao, neki kroz porodicu – šta god bilo, postoji osećaj nemanja kontrole nad dešavanjima, pa to budi unutrašnje nemire kod vas. I to je ok - dokle god se trudite da vaši nemiri ne uznemire vezu u kojoj ste. Slobodni Bikovi – malo je verovatno da vas sada može „potrefiti“
neka ozbiljna ljubavna priča – ali zato flert, koketiranje, malo avanture i mnogo zabave – e, to da.

BLIZANCI

 

Malo je verovatno da baš mnogo možete da se požalite na odnos sa voljenom osobom. Ok, I drago vam biće I vi možete s vremena na vreme imati svoje “žute minute” – tempo dešavanja I života su takvi da smo svi malo neurotični – ali ti napeti trenuci su kratkog daha I ne mogu uticati suštinski na vaš odnos. Ukoliko već niste do sada – napravite dobar plan I pobegnite negde zajedno. Oboma vam je potrebno da se opustite, rasteretite, smejete. Slobodni Blizanci – dani pred vama su obojeni dobrom energijom I željom da se “razmašete” na svaki mogući način. Mnogo zanimljivih susreta, komunikacije, flertovanja.

 

RAK

 

Malo tenzije I mnogo povezanosti – to je suština vaših partnerskih odnosa u ovom periodu. Nema velikih iskakanja iz ravnoteže I uglavnom se sve odvija nekim regularnim tokom. Nešto više nestabilnosti može biti u danima vikenda I punog Meseca u partnerskom polju – ali I ovo je bura u čaši vode, brzo dođe još brže prođe. Slobodni Rakovi – vrlo je moguće da već postoji zainteresovanost za neku osobu, a ukoliko je tako – pustite da se vaša komunikacija odvija laganim tokom. Ukoliko nikoga baš nema na vidiku –
moguće je da vas situacija iznenadi do kraja nedelje. Pogotovo dani vikenda mogu biti jako dobri.

 

Nastavak na sledećoj strani..

Nedeljni ljubavni horoskop od 15. do 21. jula
Nedeljni ljubavni horoskop od 15. do 21. julafoto: Josep Suria/Shutterstock

LAV

 

Ovo može biti prilično lep period u vašem partnerskom odnosu – vreme kada ste aktivniji, kada je zajedničkih trenutaka više, ali I vreme kada se baš može uživati u opuštenim ili zabavnim trenucima. Baš iz tog razloga – sve ovo lepo što se dešava ne bi trebalo kvariti ishitrenim rečima I postupcima koje mogu doneti tenziju u vašu vezu. Sam početak sedmice kao I dani vikenda mogu biti iritirajući po vas, pa gledajte da ne dramite za svaku sitnicu. Slobodni Lavovi – divan period I da putujete, uživate I zabavite se, ali I da se zaljubite – bez obzira da li će to biti samo letnja avantura ili nešto trajnijeg karaktera.

 

DEVICA

 

Naglašeno polje tajni i zabranjenih uživanja slobodnim Devicama ne blokira nove ljubavne poduhvate, ali ukazuje da će priče otpočete u ovom periodu biti prilično komplikovane, iako će biti ispunjene velikim strastima i emocijama. Naravno, sve ovo donosi i mogućnost ulaska u tajnu ljubavnu priču ili avanturu. Sada strasti upravljaju vama, a njima je teško odupreti se. Što se tiče zauzetih – sve deluje kao da je na svom mestu i da je odnos stabilan i jak. Međutim, taj prvi pogled ume da zavara – niti vi niti partner niste potpuno u svojoj energiji i iako je odnos korektan – kod oboje postoji neki vid nezadovoljstva.

VAGA

 

Vaša vladarka Venera u tranzitu kroz znak Lava ukazuje da ste u periodu kada je vaše samopouzdanje pojačano , kada itekako dobro znate šta želite a šta ne želite. To je odlično ukoliko ste solo – jer ste u periodu kada ćete želeti da se sve vrti oko vas I da vi istinski uživate. Ovo je odličan period za putovanja, druženja, izlaske I zabave – ali isto tako I za mnogo flertovanja I novih poznanstava. Što se tiče zauzetih, potencijalno postoji mogućnost za nešto jaču partnerovu ljubomoru I posesivnost. U svakom slučaju, vaš emotivni život ovih dana donosi mnogo jakih emocija I strasti, ali I dašak drame.

 

ŠKORPIJA

 

Nervoza u partnerskim odnosima će postojati tokom cele sedmice, ali najnaglašenije u ponedeljak, utorak i za vikend. Zašto nervoza? Pa ko to može tačno reći, biće tu svega – i nervoza zbog posla i privatnih obaveza, i nervoza zbog sumnjičavosti, ljubomore (sa razlogom ili bez) i nervoza zbog nekih glupih sitnica koje nemaju nikakvu važnost u vašem odnosu. Što manje nervoze a što više pozitive (jer itekako ima prostora i za nju) i biće sve ok. Slobodne Škorpije – odličan period za pojačan društveni život. Ljubavnih prilika može biti, ali one jako „mirišu“ na samo letnje avanture.

 

Nastavak na sledećoj strani..

Nedeljni ljubavni horoskop od 15. do 21. jula
Nedeljni ljubavni horoskop od 15. do 21. julafoto: Josep Suria/Shutterstock

STRELAC

 

Malo ste vi razvučeni I rasuti obavezama, malo partner. I samim tim – oboje povremeno nervozni I na kraj srca. Ako ste oboje razumni, ti povremeni talasi nervoze neće doneti ništa strašno – tu I tamo će se povisiti tonovi u razgovoru, ali će se sve brzo završiti jer je suštinski dobra energija između vas dvoje prilično jaka. Problem može nastati jedino ako vam je tvrdoglavost bitnija od mira I harmonije u odnosu. Slobodni Strelčevi – kod vas je prisutna više nego sjajna I pozitivna energija I zaista je potrebno da u
ovim danima uživate punim plućima. A ako se dese neke pozitivne varnice I flert – ma još bolje.

 

JARAC

 

Mnogo emocija, mnogo uzbudljivih trenutaka ali I uzbuđenja I napetosti, a povremeno I dosta nervoze – sve će to biti prisutno u vašim emotivnim relacijama. Pun Mesec se krajem ove sedmice dešava u vašem znaku pa bi bilo dobro da voljena osoba I vi težite stabilnosti I zajedništvu, da pravite planove I ostvarujete ih, a da ne dozvolite da prenaglašene emocije upravljaju vašim postupcima. Slobodni Jarčevi – konjunkcija Marsa I Urana dešava se u vašem polju ljubavi I zabave – I da, može vam doneti pregršt interesantnih dešavanja I dobru energiju, ali vam može doneti I burnu letnju avanturu.

VODOLIJA

 

Odnos sa voljenom osobom će u ovoj sedmici imati svoje uspone I padove. Jer, kod oboje postoji dosta nervoze, razvučeni ste poslovnim I privatnim obavezama. I onda tako nervozni prenosite nervozu jedno
na drugo. Da se razumemo – I pored tih tenzičnih momenata, vaša veza nije ugrožena. Jer I u ovakvom periodu postoji prostor za pregršt lepih dešavanja koje popravljaju vaše raspoloženje I donose dobru energiju u odnos. Slobodne Vodolije – tako je lako zaljubiti se ovih dana. Da li će novopokrenute priče ostati samo na nivou vrele letnje avanture ili će se pretvoriti u nešto ozbiljnije – pokazaće vreme.

 

RIBE

 

Vaše polje aktivnosti I komunikacije je jako naglašeno, pa je pred slobodnim Ribama nedelja koja će biti posebno dinamična I puna dešavanja. Pored jakih mogućnosti za putovanja I povećanu količinu druženja I zabave, ovo ukazuje I na nova poznanstva – najpre preko vašeg društvenog kruga, ali I preko društvenih mreža I aplikacija za upoznavanje. Možete pokrenuti vrlo inspirativnu komunikaciju, ali nemojte očekivati previše – jer je lako moguće da sve ostane samo na nivou avanture. Zauzete Ribe – malo zajedničkog vremena ovih dana, pa gledajte da svaki trenutak iskoristite za uživanje I za strast.

 

 

makonda-tracker