astrologija

NOVČANI HOROSKOP od 10. do 16. juna: Ovnovima ništa neće ići po planu, ali zato jedan znak čeka NEOČEKIVANI DOBITAK

0

Novac je važan segment života, a vi zavirite u novi nedeljni horoskop i pogledajte šta je to što vas čeka u narednih nekoliko dana na polju posla i novca 

NOVČANI HOROSKOP OD 10. DO 16. JUNA
NOVČANI HOROSKOP OD 10. DO 16. JUNAfoto: Shutterstock / Andrii Iemelianenko

Lav


Lavovi će možda morati više da rade između 10. i 16. juna, pa astrolozi i stručnjaci na Dailihoro-u. ru savetuju im da se više odmaraju, srazmerno uloženim naporima. Treba izbegavati duge periode zastoja i mirovanja. Tokom ovog perioda potrebno je delovati što je moguće aktivnije. Lavovi će moći da ojačaju budžet i dostignu novi nivo zarade. Saveti voljenih će biti od velike koristi.

 

Devica


Stručnjaci savetuju predstavnicima ovog znaka da promene situaciju i opuste se. Mnoge Device će jednostavno zaboraviti na odmor u nizu stvari koje treba da urade, zahtevajući od sebe nemoguće u pokušaju da ostvare svoje finansijske ambicije. Monetarna sfera ne bi trebalo da bude prioritet, žrtvujući se. Device takođe treba da se sete porodice, rođaka i značajnih drugih. U svakom slučaju, Merkur će ih voditi pravim putem.

Vage


Zvezde i planete pokazaće Vagi pravi put u finansijskoj i radnoj sferi. Astrolozi veruju da je ovo idealno vreme da pronađete svoj poziv. Negativne emocije mogu negativno uticati na finansijsku situaciju i produktivnost Vage. Posebnu pažnju treba posvetiti stavkama troškova. Sve one kupovine koje se ne mogu odložiti važno je obaviti odmah.

 

Škorpija


Za Škorpije je važno da se oslobode dugova. Moguće je da će novčana pitanja potpuno zavladati ljudima ovog znaka, tako da više neće ostati vremena za ljubav, kućne poslove i zabavu. Astrolozi snažno savetuju da se oslobodite troškova bez kojih možete. Generalno čišćenje i druge poslove možete poveriti nekom od vaših rođaka ili vašem značajnom drugom. Glavna stvar je uzeti u obzir mišljenja voljenih.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker