vreme promene

Do Lavova stižu iznenađujuće informacije: 4 znaka kojima će PUN MESEC U ŠKORPIJI okrenuti život naopačke

0

Narednik pun mesec biće u znaku Škorpije i očekuje se da će doneti i preokrete i transformacije, naročito u slučaju četiri znaka Zodijaka

Pun mesec u Škorpiji nastupa 24. aprila 2024.
Pun mesec u Škorpiji nastupa 24. aprila 2024.foto: Anton27/Shutterstock

Pun mesec vreme je njegovoj najvećeg sjaja, najveće moći i najvećih kontradiktornosti i period za neočekivane tranformacije, obrte i osvetljavanje onoga što je duboko zakopano u našoj podsvesti.


To je vreme spoznaje, oslobađanja potisnutih i pomalo konfuznih emocija.


U aprilu nam stiže pun mesec u Škorpiji, koji donosi poplavu osećanja, prognoziraju astrolozi. Dok je poslednjih nekoliko nedelja dominirala sezona pomračenja, naredni pun mesec nam 24. aprila stiže kao svetionik intenziteta, osvetljava sve što je skriveno i podstiče nas da se sočimo s tim!

Uprkos dugotrajnim efektima senke retrogradnog Merkura, koji može doneti brojne preokrete, svaki izazov s kojim ćemo se suočiti bliže nas povezuje s našim putem, onim autentičnim, jedinstvenim i nezaobilaznim.

 

Pa, zašto na tom putu ne bismo prihvatili sve što stiže svesniji, spremniji za pomirenje i prihvatanje?

 

Pun mesec nije samo period kada je mesec najveći i najsjajniji nego i kada je najmoćniji i najkontradiktorniji.
Pun mesec nije samo period kada je mesec najveći i najsjajniji nego i kada je najmoćniji i najkontradiktorniji. foto: PeachShutterStock/Shutterstock

Pun mesec u Škorpiji: Na koje znakove će najviše uticati?


Aprilski pun mesec nudi priliku da se oslobode ugušene emocije i još mnogo, mnogo toga, najviše će uticati na četiri horoskopska znaka.


Bik


Dragi Bikovi, deo prolaska kroz fazu isceljenja je i odlučivanje – šta dalje. Tokom aprila, pun mesec u Škorpiji ističe vašu sferu veza i romantičnih zapleta, a prisustvo Plutona od vas traži da budete realni u vezi s tim gde u vašem životu pada dinamika moži.

 

Zahtevate li previše i očekujete li više nego što vam drugi mogu dati? Tražite li loše veze namerno da biste preventivno zaštitili svoje srce tako što će se one završiti prebrzo?

Vreme je da ponovo razmislite o svom pristupu i uverenjima u ljubavi, odnosima i partnerstvu.


Lav


Za pripadnike ovog znaka pun mesec u Škorpiji donosi iznenađujuća otkrića i nove informacije u vezi s vama bliskim ljudima, možda čak i članovima porodice. Izvor drame u vašem životu će se jasno i glasno pokazati tokom ovog tranzita, ali imate izbor kako će reagovati na ono što vam donosi.

 

Pazite na sve što se dešava tokom ovomesečnog punog meseca, ali se uzdržite od deljenja mišljenja ili prebrze reakcije.

 

Pun mesec je vreme transformacije
Pun mesec je vreme transformacijefoto: Ironika/Shutterstock

Postoji šansa da se stvari dodatno preokrenu!


Škorpija


Ovaj pun mesec će biti najuticajniji za Škorpije jer će osvetliti vašu sferu identiteta i ličnosti. S Plutonom u kvadratu s punim mesecom u Škorpiji tokom aprila možete se direktno suočiti sa svojim senkama i steći uvid u nesvesne motive koji podstiču vaše odluke. Centralna tema za vas će biti otkrivanje gde uskraćujete sebi zadovoljstvo da biste ispunili očekivanja okoline.


Možda ćete morati da priznate da niste toliko oslobođeni od autoriteta kao što biste želeli da verujete, a deo razloga je i to što još uvek dopuštate strahu da pokreće vaše izbore.


Vodolija


Pun mesec u Škorpiji u kvadratu s Plutonom u Vodoliji doneće neverovatne uvide u vaš osećaj samoaktualizacije. Sa Suncem i Mesecom koji predstavljaju ego i želju, vreme je da shvatite koje snove vredi – napustiti. Jer nekad je to najbolje za vas.


Razmislite u kojim snovima i žudnjama možete biti malo hrabriji i uporniji.

 

Tokom aprilskog punog meseca ćete se suočiti sa osećanjima neadekvatnosti, osnažujući vas da je krajnje vreme da ponovo izgradite samopouzdanje i krenete u novi poduhvat.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Astrolog o godini Drvenog zmaja

 

makonda-tracker