astrologija

Veliki MESEČNI HOROSKOP za MAJ: Blizanci se bore s pomešanim osećanjima, jedan znak ostvaruje dugo sanjane snove!

0

Maj, mesec proleća i buđenja, donosi izazove i velike mogućnosti svakom astrološkom znaku

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ
VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ foto: Shutterstock / Zoom Team

Promene u prirodi se reflektuju i na zvezde, koje nam daju uvid u to kako da najbolje iskoristimo energiju koja nam dolazi u mesecu koji je pred nama.


Ovan


Maj će biti dinamičan mesec za Ovna. Sa Merkurom, planetom komunikacije, u vašem znaku početkom meseca, osetićete povećanu potrebu da se izrazite. Iskoristite ovaj period za važne razgovore i projekte gde je potrebna jasna komunikacija. Venera ulazi u vaš znak sredinom meseca, naglašavajući teme ljubavi i finansija. Ovo je odlično vreme za obnovu finansijskih planova i produbljivanje odnosa.

 

Bik


Za bikove, maj će biti mesec ličnog rasta i materijalnog napretka. Sa Suncem u znaku do 20. maja osećaćete se snažno i puni energije. Venera, vaša vladajuća planeta, takođe će biti u Biku, poboljšavajući vaš osećaj lepote i udobnosti. Možda ćete osetiti potrebu da renovirate svoj dom ili se ponašate na poseban način. Finansijski aspekti će se poboljšati, ali čuvajte se impulsivnih kupovina.

 

Blizanci


Blizanci, u maju ćete doživeti pomešana osećanja. Merkur, vaša vladajuća planeta, će se kretati retrogradno, što može doneti konfuziju u vaše komunikacione kanale. Budite strpljivi i još jednom proverite sve informacije. Nakon 21. maja, kada Sunce uđe u vaš znak, vaša energija će biti obnovljena i osetićete veću jasnoću i fokusiranost na svoje ciljeve.

 

Rak


Rak, maj donosi fokus na vaš društveni krug i prijateljstva. Sa Venerom i Merkurom u vašem sektoru prijateljstva, možda ćete želeti da proširite svoje društvene veze ili da se uključite u nove grupne aktivnosti. Emocionalna podrška prijatelja će biti ključna. Takođe, budite otvoreni za nove mogućnosti za učešće u projektima zajednice.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker