zavirite među zvezde

Nedeljni LJUBAVNI HOROSKOP od 15. do 21. aprila: Ovnovi ne ulazite ishiterno u veze, a kome je ljubav "ispred nosa"?

0

Zvezde poručuju - fokusirajte se na ljude koje ste već upoznali 

LJUBAVNI HOROSKOP OD 15. DO 21. APRILA
LJUBAVNI HOROSKOP OD 15. DO 21. APRILA foto: Shutterstock / Pixel-Shot

Strelac

 

Ovog puta okrećete kameru na svoju braću i sestre, koji bi mogli da vam budu najbolji prijatelji u budućnosti. Slušajte ih i ako im zatreba vaša pomoć, možda ste vi jedini na koga se mogu osloniti. Kada je u pitanju srce, u vašem komšiluku se možda krije neko ko bi mogao da vas usreći. Možda biste čak mogli da nađete tu posebnu osobu koja je udaljena samo nekoliko metara od vas. Dozvolite stvarima da rastu same.

 

Jarac

 

Ove nedelje može biti problema u komunikaciji sa partnerom. Možda ćete delovati samouverenije nego inače, i kao rezultat toga, bićete pogrešno shvaćeni ili čak ući u sukob. Odmorite se, posmatrajte okolnosti iz daljine, a zatim odgovorite. Koristite strpljenje i razumevanje da biste suzili sve praznine u komunikaciji ljubavlju i saosećanjem. Sarađujte sa svojim partnerom da biste otkrili uobičajene stvari.

Vodolija

 

Ove nedelja fokus stavite na ljude koje ste već upoznali. Ovo može ili ponovo zapaliti stari plamen ili skinuti poslednji teret emocija koje se motaju okolo i, na taj način, pružiti priliku da se vratite i preispitate prošle veze. Ipak, budite pažljivi, jer biste mogli otkriti da bi vas novootkrivena sloboda mogla ostaviti da se udavite u istim starim problemima. Odvojite vreme da se osvrnete na ova prošla iskustva i otvorite svoje srce.

 

Ribe

 

Ove nedelje možete da osetite porast samopoštovanja i želite da uspostavite dublje odnose. Razmislite o tome da svog potencijalnog partnera predstavite svom krugu prijatelja, rođaka ili ljudi koji su vam bliski. Priuštite sebi stvari koje vam pomažu da se osećate srećno i potpuno. Kada počnete, postavite svoje ciljeve i iskoristite ovo vreme da otkrijete sebe i da se opustite. Neka vam to bude prioritet, bilo da se radi o kreativnoj potrazi ili novom hobiju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?

 

makonda-tracker