astrologija

NOVČANI HOROSKOP od 1. do 7. aprila: Ovnovi oprez - stižu LAŽNE NFORMACIJE, a ko ne sme ni da pomisli na kredit?

0

Astrološka situacija se stalno menja, a ovog puta će se značajno odraziti na finansije skoro svih znakova Zodijaka.

NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP
NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP foto: Shutterstock / Mladen Mitrinovic

Lav

 

Lavovi treba da upamte da im je sada potrebna doslednost u svim stvarima. Zbog opštih astroloških trendova, nedelja će biti vreme kada sve treba da stavite na pauzu. Nije moguće obaviti minimalnu količinu posla i dobiti maksimalan iznos novca za to. Ali ćete morati češće da preuzimate odgovornost i rešavate organizaciona pitanja. Razboritost nije porok, ali je definitivno bolje ne koristiti prevaru početkom aprila. To vam sigurno neće pomoći da zaradite mnogo novca, ali će vam uništiti reputaciju.

 

Devica


U aprilu će negativni stavovi dobiti posebnu snagu. Device ne moraju da razmišljaju, sve je loše, jer Merkur to momentalno materijalizuje. Morate biti strpljivi: od 1. do 7. aprila moraćete mnogo da radite i štedite, ali Device to znaju i ništa gore od bilo koga drugog. Zbog Merkura, Device se mogu naći u teškoj i konfuznoj situaciji. Važno je boriti se u takvim trenucima sa osećanjem neizvesnosti, emocionalne devastacije i sumnje.

Vage


Zahvaljujući negativnom uticaju retro Merkura, ova nedelja će biti nepovoljna za davanje izjave i otvoreno pokazivanje vaših ambicija. Vaga će postati manje ubedljiva, samouverena i manje aktivna. Povećana sugestibilnost i emocionalnost takođe mogu sprečiti Vagu da se pridržava prethodno uloženog finansijskog i radnog kursa. Planovi pod uticajem Merkura mogu se često menjati. Morate biti oprezni kada rukujete novcem.

 

Škorpija


Nedelja od 1. do 7. aprila je eksplozivno vreme. Merkur je u dobrom znaku, ali njegova retro faza stvara napetu energiju, koja će mnoge Škorpije gurnuti na spontane, pa čak i nepromišljene odluke. Ovi ljudi moraju da kontrolišu svoje troškove, inače će novac početi da ih napušta velikom brzinom, izazivajući početak crnog niza. Astrolozi savetuju da razmišljate o svakoj kupovini i da ostanete prisebni u poslu. Tako će Škorpije pronaći i održati uspeh.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker