astrologija

NOVČANI HOROSKOP od 1. do 7. aprila: Ovnovi oprez - stižu LAŽNE NFORMACIJE, a ko ne sme ni da pomisli na kredit?

0

Astrološka situacija se stalno menja, a ovog puta će se značajno odraziti na finansije skoro svih znakova Zodijaka.

NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP
NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP foto: Antonio Guillem, Shutterstock

U žurbi možete propustiti važne trenutke, što može dovesti do toga da ne procenite dobro sve što se dešava. Ipak, nekim potezima možete učiniti da sve lakše i brže prođe, a evo šta zvezde predviđaju kada je u pitanju novčana situacija za svih 12 znakova Zodijaka.

 

Predstojeća nedelja mogala bi da počne dramatičnim finansijskim i poslovnim preokretima zbog početka retrogradnog Merkura u ponedeljak 1. aprila. Mogu postojati uobičajeni problemi koji zahtevaju hitna rešenja.

 

U poslovnoj sferi, mnogi horoskopski znaci će doživeti period previranja i nepredvidivih promena, kada će postati veoma teško povećati prihod .

Ovan


U periodu od 1. do 7. aprila Ovnovima je važno da se ne zbune i ne udave u sopstvenim strahovima i kompleksima. Glavna poteškoća ovog perioda je što će Ovan dobiti mnogo nepouzdanih, lažnih informacija. Ako se iznenada pojavi pitanje donošenja važne odluke, oni mogu pogrešiti. Astrolozi savetuju da isključite emocije, delujete nežno i polako, a takođe i zapamtite da trenutna situacija neće dugo trajati, samo treba malo sačekati. U finansijskoj sferi, možete računati na pomoć voljenih.

 

Bik


Retro-Merkur proriče sudbonosne trenutke za Bika. Početak aprila neće biti lak, ali može biti vreme velikih promena, čak i ako se čini da se ništa posebno ne dešava. Ovog meseca je preporučljivo da se izvrši inventura, počne sa planiranjem i privesti tekući posao do kraja. Zvezde ne savetuju podizanje velikih kredita. Prvo, opasno je tokom retrogradnog Merkura, a drugo, ovo neće rešiti vaše probleme. Planete zahtevaju život u okviru svojih mogućnosti.

Blizanci


Astrolozi ne preporučuju Blizancima da promene posao ili pokrenu novi. Za sada je bolje držati se poznatih obala i kretati se poznatim tempom. Od 1. do 7. aprila važno je voditi računa o održavanju finansijske stabilnosti uzdržavanjem od radikalnih promena koje verovatno neće doneti željeni rezultat. Takođe je najbolje da još ne kupujete ništa skupo.

 

Rak


Merkur neće učiniti da se Rakovi osećaju bezbedno u finansijskom sektoru. Tokom cele nedelje, on će stalno izvlačiti probleme slične onima koje je trebalo rešiti u prošlosti. Ovo će Rakove podsetiti na hodanje u krugu, pa astrolozi savetuju da se oslone na pomoć šestog čula, pojačanog Venerom, a takođe traže nestandardan pristup složenim stvarima. Generalno, Rakovi imaju sve šanse da otrgnu finansijsku pobedu iz kandži svojih rivala.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker