zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 25. do 31. marta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, od 25. do 31. marta.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: GDmitry/Shutterstock

Ako nedelja počinje pomračenjem, to znači da vas očekuju konkretna promena i ozbiljne promene — pripremite se! U stvari, pomračenje 25. marta će se osećati dosta dugo, jer je povezano sa stvarima naše prošlosti i odnosima koji zahtevaju pažnju.

 

Važno je shvatiti da se pomračenje u Vagi dešava na čvoru karme prošlosti, što nas oslobađa, što znači da je sve što napusti vaš život već ispunilo svoj sudbonosni zadatak (bilo to brak, poslodavac) – samo treba da prihvatite da je ciklus završen.

 

Nedeljni horoskop po danima (od 25. do 31. marta)

 

OVAN

 

U ponedeljak, 25. marta, nastupiće pomračenje u znaku Vage, koje će vas možda naterati da donesete odluku u vezi ili u nekom od vaših radnih odnosa. Na primer, možete odlučiti da prekinete određenu romansu, partnerstvo ili zatvorite problem u vezi sa grupom ljudi koja se vuče od oktobra 2023. U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera može doneti pomoć od žene, što može biti u vezi sa dobijanjem kredita, hipotekom ili nekim finansijskim problemom.

 

U sredu, 27. marta, doći će do opozicije Merkura na 25 stepeni Ovna prema Mesecu u Vagi, što će doneti razgovor sa partnerom o odnosima, kao i dogovorima. Može doći do svađe sa ženom. U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će trigonirati sa Venerom, Saturnom i Marsom, što ukazuje na razjašnjenje situacije u vezi sa porodičnim finansijama, ili ćete tajno rešavati neke emotivne probleme u vašoj vezi. To je aspekt krize koji se može uspešno prevazići.U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, stiže trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Možda ćete odlučiti da putujete, ili će vam neka vrsta obuke ili komunikacije sa osobom visokog intelektualnog nivoa omogućiti da napredujete.

 

BIK

 

U ponedeljak, 25. marta, nastupiće pomračenje u znaku Vage, koje će vas možda naterati da donesete odluku u vezi sa poslom – da date otkaz ili preuzmete tim sa kojim ste ranije radili. Takođe možete otići na intervju. Pored toga, možda ćete odlučiti da promenite način života zbog nekih zdravstvenih problema. U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera može doneti napredak zahvaljujući prijatelju ili rođaku koji će rešiti vaše finansijsko pitanje ili jednostavno pomoći savetom.

 

U sredu, 27. marta, doći će do opozicije Merkura na 25 stepeni Ovna prema Mesecu u Vagi, što će doneti komunikaciju o odnosima sa ženom, a najverovatnije će to biti komunikacija skrivenog tipa, ili ćete se pobrinuti za svoje zdravlje. U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će biti u trigonu uz Veneru, Saturn i Mars, što ukazuje na razgovor o budućim planovima sa partnerom ili poslodavcem. Uspešna komunikacija sa ženama.

 

U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Možda ćete se odlučiti na ozbiljan korak u vezi sa rešavanjem finansijske krize u porodici ili ćete biti zauzeti udubljivanjem u pitanja šta vas muči i šta je vreme da napustite iz svog života.

 

BLIZANCI

 

U ponedeljak, 25. marta, biće pomračenje u znaku Vage, koje će vam možda doneti vesti o trudnoći, posebno ako vam je to bilo u planovima i aktuelno za vas od oktobra 2023. godine. Pored toga, ovo pomračenje je povezano sa ličnim shvatanjem ljubavi, a pod uticajem pomračenja shvatićete da u vašoj trenutnoj vezi nema ljubavi. Za one koji imaju decu, pomračenje može doneti važan događaj u njihovom životu i neku vrstu dostignuća. U utorak, 26. marta, Venera u sekstilu s Jupiterom bi mogla da donese napredak na društvenim mrežama ili u karijeri, ako je povezana sa internetom. Takođe možete napredovati ka svom cilju zahvaljujući romantičnoj priči (na primer, afera sa kolegom će vam omogućiti da, uz pomoć njegovih veza, unapredite pitanja koja su vam potrebna).

 

U sredu, 27. marta, Merkur će se suprotstaviti Mesecu u Vagi na 25 stepeni Ovna, donoseći izvesnu neravnotežu između vaših društvenih odnosa i vaše dece. Možda ćete shvatiti da napredovanje zahteva da preispitate svoje ambicije na osnovu zahteva vašeg partnera ili vaših obaveza prema porodici. U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će biti u trigonu uz Veneru, Saturn i Mars, što ukazuje na napredak u poslu i karijeri. Takođe ćete imati snažno poboljšanje zdravlja zbog uticaja žene.

 

U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Vi i vaš partner možete napredovati ka svojim budućim planovima. 

 

RAK

 

U ponedeljak, 25. marta, biće pomračenje u znaku Vage, koje vam može doneti porodični događaj. Na primer, odlučite da prekinete vezu sa nekim iz porodice ili će se završiti određena priča u vezi sa nekretninama i stanovanjem. U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera može doneti napredak unutar zajednice istomišljenika. Na primer, imaćete uspešan sastanak sa nekim od svojih prijatelja ili ćete moći da kupite karte za neko putovanje. U sredu, 27. marta, Merkur će se suprotstaviti Mesecu u Vagi na 25 stepeni Ovna, što će doneti izvestan disbalans između vaših planova za karijeru i poslova vaše porodice. Moguća i svađa sa vašim šefom, mužem ili ocem.

 

U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će biti u trigonu uz Veneru, Saturn i Mars, što ukazuje na napredak u pitanjima ljubavi i veza. Moguće je da ćete imati lep izlazak, susret interesovanja ili da će neka žena uticati na vaš pogled na svet. Dobar aspekt promocije ličnog posla i sticanja autoriteta. U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Vaše stanje će se verovatno poboljšati, a vi ćete takođe imati entuzijazam da radite, poboljšate svoj dom i opšti način života.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker