Horoskop Pavela Globe od 11. do 17. marta: Ovnove će ŠESTO ČULO odvesti put uspeha, jedan znak treba da se reši APATIJE

0

Zavirite među zvezde i pogledajte šta vas čeka u narednih 7 dana 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBEfoto: Shutterstock

Strelac


Strelac treba da pažljivo prati dolazeće ponude u poslu i na poslu. Sada je potrebna najveća pažnja, jer svaka sitnica može imati posebno značenje. Morate da radite što efikasnije, ali ne previše, kako ne biste preterali i ostavili vreme za komunikaciju i odmor. Nema potrebe da sebi postavljate nedostižne ciljeve. Ovo je veoma važan uslov za pobedu ove nedelje.

 

Jarac 

 

Jarac Tokom ove povoljne i važne nedelje, Jarci svakako ne bi trebalo da pokazuju sebičnost prema svojoj drugoj osobi, porodici i prijateljima, kao i prijateljima. Možete se posvetiti problemima voljenih. Potrebna im je pomoć Jarčeva i očekuju od njih neku akciju. Moguće je, pa čak i neophodno potražiti drugi otirač, a možete organizovati i malu proslavu za one koji su Jarčevima veoma dragi.

Vodolija


Da bi što bolje iskoristili sve događaje koji očekuju Vodolije, astrolozi savetuju da ne budu pristrasni. Poroke i slabosti treba ostaviti u senci dobrih dela, što će pomoći privlačenju pažnje dobrih i važnih ljudi koji mogu Vodoliji dati ono što im treba, ili postati prijatelji, verna srodna duša.

 

Riba


Prema mišljenju astrologa, za Ribe će biti važno da sve najvažnije zadatke završe ili počnu pre kraja nedelje. Komunikacija sa ljudima će vas spasiti od mnogih nevolja. U bilo kom drugom danu, bolje je da se izrazite što svetlije. Na poslu, vredne Ribe mogu da očekuju veliki uspeh. Da je ne biste propustili, važno je uhvatiti se za svaku priliku i ne ispustiti je. U ljubavi je moguća i ozbiljna revolucija na bolje.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije

 

makonda-tracker