Horoskop Pavela Globe od 11. do 17. marta: Ovnove će ŠESTO ČULO odvesti put uspeha, jedan znak treba da se reši APATIJE

0

Zavirite među zvezde i pogledajte šta vas čeka u narednih 7 dana 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBEfoto: Alena Ozerova/Shutterstock

Lav


Ovo će biti odlično vreme za introspekciju i rad na greškama u ljubavi i poslu. Promena pejzaža će koristiti umornim Lavovima. Što je sada više pozitivnih trenutaka u Leovom životu, to će biti bolje za njihovu budućnost. Sreća je u malim stvarima - zapamtite ovo. Sve će biti sasvim u redu ako Lavovi to shvate što pre.

 

Devica


Ovo je veoma dobro vreme za potragu za ljubavlju, za flert i romansu. Važna druga osoba Device će možda početi da im obraća više pažnje. Možete pokušati da diverzifikujete svoj lični život tako što ćete smisliti nešto novo u vašoj vezi. Ako Device još nisu pronašle voljenu osobu, onda mogu ili posvetiti celu nedelju sebi ili pokazati maksimalan entuzijazam u pokušaju da pronađu sreću. Planete će vam pomoći da pronađete ljubav.

 

Vaga


Vagama će biti prilično lako da povrate snagu posle prethodne teške nedelje zbog jake Venere. brže. Vaga će probuditi dar ubeđivanja, ne silom, već jednostavnim argumentima. Nema potrebe da se raspravljate - samo treba da izvršite mali pritisak na prave tačke, koristeći činjenice, a ne emocije. Zdravlje Vage će takođe morati da se popravi, baš kao i njihovo raspoloženje. Možete da provedete vreme sa svojom porodicom i podignete svoj odnos na viši nivo.

 

Škorpija 


Nedelja od 11. do 17. marta je veoma povoljna za Škorpije. Može doći do poteškoća sa varenjem, ali ovde će vam u pomoć priskočiti prava dijeta. Manje masti u vašoj ishrani će pomoći u zaštiti vašeg digestivnog sistema i održavanju dobrog raspoloženja i blagostanja. Ovo je neophodno za sve koji žele da ostanu na konju i budu aktivni. Škorpije očekuju novi uspesi u radu. Biće primećeni i saslušani. Važno je ponuditi nešto novo, isprobati nove metode.

 

Nastavak na sledećoj strani... 

makonda-tracker