astrologija

Horoskop Pavela Globe OD 4. DO 10. MARTA: Osmog VREBA OPASNOST za jedan znak, a ko će biti okružen TAJNIM ZNAKOVIMA?

0

Pogledajte šta poznati ruski astrolog kaže o tome šta su nam zvezde spremile u nedelji koja je pred nama 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / Victoria Chudinova

Pavel Globa je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih astrologa u Rusiji čije su astro prognoze uvek pune važnih saveta i uputstava koji će vam pomoći da postanete srećniji u periodu koji je pred nama.

 

Dole opisani saveti će vam pomoći da se nosite sa problemima i pravilno rasporedite energiju i vreme. Ova nedelja se po definiciji ne može nazvati jednostavnom, ali njen ishod će zavisiti od vas. Pokušajte da ne idete u senku - budite vidljivi i delujte, ali pažljivo.

 

Ovan


Ovnovi se ovih dana moraju što više približiti svojim rođacima i pravim prijateljima. Ovo je odlično vreme za rešavanje uobičajenih problema. Sve će uspeti ako smo bliže jedni drugima. Niko ne može sprečiti Ovna da postigne dobre rezultate u bilo kom pitanju, bilo da se radi o ljubavi ili finansijama. Na poslu će sve zavisiti od želje da se dokažete. Ako ste odlučni sve će ići uzbrdo.

 

Bik


Ovaj period je prilično dobar za ljubav, iako možete uspeti i u poslu, ali je preporučljivo da ne preuzimate sve u svoje ruke, jer su Merkur i Venera i dalje slabi. Sada nema potrebe za jurnjavom. Morate se više odmarati i izlagati se manjem riziku. Nedelja će biti dan snage, sreće i dobrog raspoloženja za Bikove i za sve ljude uopšte zbog poboljšanja položaja Merkura.

Blizanci


Osmi mart je dan opasnosti i sumnji, strahova i problema. Razlog je negativan aspekt Merkura i Neptuna. Generalno, tokom nedelje, a posebno na ovaj dan, bolje je ne raspravljati se sa ljudima. Vreme je da shvatimo da je uzajamno poštovanje ključ za rešavanje svih problema. Ovo je vreme u kome je mirno rešavanje bilo kog sukoba izvor uspeha. Mnogi Blizanci će postati mudriji i pametniji, i shvatiće nešto važno.

 

Rak


Velikodušnost Rakova biće veoma važan kriterijum za opštu sreću u porodici i odnosima bilo koje vrste: prijateljskim, poslovnim, porodičnim. Rakovi u svemu treba da izbegavaju ekscese. Ne bi trebalo da trošite previše vremena na jednu stvar jer ljudi neće uvek uzvratiti i stvari neće uvek uspeti. Ova nedelja će biti dobra za redovnost, smirenost i duhovne prakse.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker