astrologija

Horoskop Pavela Globe OD 4. DO 10. MARTA: Osmog VREBA OPASNOST za jedan znak, a ko će biti okružen TAJNIM ZNAKOVIMA?

0

Pogledajte šta poznati ruski astrolog kaže o tome šta su nam zvezde spremile u nedelji koja je pred nama 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock/JKstock

Lav


Ove nedelje će oko Lava biti mnogo tajnih znakova. Moraju biti pažljiviji na sve što se dešava. Astrolozi i stručnjaci savetuju da ostanete u mirovanju i da budete oprezni, jer su planete i dalje u lošem položaju. Poboljšanje astrološke situacije očekuje se tek u nedelju, a do tada je bolje ne menjati ništa radikalno.

 

Devica


Device ove nedelje ne bi trebalo da budu impulsivne. Ovi ljudi definitivno ne bi trebalo da idu tamo gde nisu dobrodošli, nisu voljeni, ne poštovani. Da bi vaš lični život bio nedostupan neprijateljima, važno je da nikome ne govorite o svojim planovima, problemima i idejama. Naravno, nova poznanstva će biti od koristi za samce, ali bolje je ne žuriti. Takođe morate naučiti da volite svoju usamljenost.

Vage


Vage treba da prestanu da etiketiraju ljude. Ovo nije najbolja stvar za sada. Važno je dati drugu šansu svima, bez izuzetka. Važno je pogledati oko sebe u svim situacijama. Ovo nisu najbolji dani za ljubav, za finansijske poslove i za nove početke, ali dobro vreme za planiranje. U isto vreme, bolje je ne biti obeshrabreni, jer se sve može postići, ali ne bez problema i poteškoća.

 

Škorpija


Astrolozi savetuju Škorpionima da pokušaju da sačuvaju ono što već imaju i da ne razmišljaju o tome šta bi moglo biti. Moramo da vodimo računa o kući i jednostavnim stvarima. Ova nedelja nije dobra nedelja za učenje. Takođe može biti teško pronaći zajednički jezik sa drugima. Škorpije će morati da popravljaju raspoloženje fizičkom aktivnošću, a ne slatkom hranom ili beskrajnom zabavom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker