ASTROLOŠKE PROGNOZE

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 4. marta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, po danima, do 4. marta.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock

U ovoj nedelji počinje proleće koje karmički slaže slagalicu u sudbini svakog čoveka – već od 25. marta počinje Koridor pomračenja, koji počinje energetski da utiče na nas. To znači da se svi ljudi, događaji i okolnosti dešavaju sa razlogom – vaši dijalozi, odluke i osećanja će uticati na tok ovog proleća.

 

Pošto se pun mesec dogodio 24. februara, od 26. februara ulazimo u energije Meseca "u opadanju" – događaji mogu da dovedu do rešavanja problema i čišćenje svega što vas je bolelo psihički. Pazite na svoje zdravlje!

 

Proverite šta vas čeka ove nedelje po danima.

 

Nedeljni horoskop po danima

 

Ovan

 

U utorak, 27. februara, Mesec u Vagi doneće komunikaciju sa partnerom u vezi s putovanjima ili nekim događajem. Takođe, možete pripremiti dokumente za svoj internet projekat ili obuku.

 

U sredu i četvrtak, 28. i 29. februara, postoji konjunkcija između Sunca i Saturna u Ribama, što će doneti odgovornost za stvari koje krijete. Na primer, možete preuzeti odgovornost u vezi koju čuvate u tajnosti. Ovaj aspekt takođe može dovesti do trudnoće. Ako planirate selidbu, onda bi ovi dani mogli doneti razgovore s osobama koji vam u tome mogu pomoći.

 

U petak, 1. marta, Mesec u Škorpiji će vam doneti rad na pitanjima koja se tiču kapitala, nasleđa ili hipoteke, koje rešavate ili u tajnosti ili uz nečiju pomoć. U subotu i nedelju, 2. i 3. marta, Mesec u Strelcu će vam dati optimistično raspoloženje – razmišljaćete o putovanju u inostranstvo. Možda ćete biti inspirisani i ženom koja će uticati na vaš pogled na svet.

 

Bik

 

U utorak, 27. februara, Mesec u Vagi doneće brige o svakodnevnom životu, zdravlju, a možda ćete i komunicirati sa ljudima sa kojima ste ranije sarađivali. U sredu i četvrtak, 28. i 29. februara, dolazi do konjunkcije između Sunca i Saturna u Ribama, što će doneti odgovornost u odnosima u nekoj od vaših profesionalnih zajednica. Na primer, dobićete poziciju i, s jedne strane, to će vam doneti povećanje samopoštovanja, a s druge strane, novu vrstu percepcije o vama od strane drugih ljudi. Takođe, na ovaj dan možete postati odgovorni za neku imovinu ili rođaka.

 

U petak, 1. marta, Mesec u Škorpiji će vam doneti razgovor sa nekim vama bliskim o stvarima koje se odnose na buduće planove Na primer, moraćete da pripremite dokumenta. Neka osoba može takođe da vas kontaktira i primora vas da obratite pažnju na pitanje vašeg odnosa u braku. U subotu i nedelju, 2. i 3. marta, Mesec u Strelcu pružiće vam osećaj adrenalina vezan za rešavanje velikih finansijskih problema. Neke od njih možete sakriti, ili za sada delovati tajno.

 

 

Blizanci

 

U utorak, 27. februara, Mesec u Vagi će doneti ljubavnu vezu sa nekim sa kim ste ranije komunicirali ili izlazili. Pored toga, ovih dana možete se fokusirati na proširenje svog ličnog posla. Vaše dete takođe može doživeti lični napredak. U sredu i četvrtak, 28. i 29. februara, dolazi do konjunkcije između Sunca i Saturna u Ribama, što će vam doneti razumevanje da će uskoro doći do promena u vašem položaju. To će se desiti u martu, ali prve nagle transformacije u vašoj karijeri i povećane odgovornosti biće već sada. Pored toga, možda ćete imati važan razgovor sa svojim mužem ili ocem.

 

U petak, 1. marta, Mesec u Škorpiji će vam doneti fokus na pitanje vašeg posla, a emotivno ovo može biti težak trenutak, koji će vam pokazati šta treba da „otklonite“ u svom rasporedu i životnoj strukturi. Pored toga, ovog dana ćete morati aktivno da se bavite zdravljem. U subotu i nedelju, 2. i 3. marta, Mesec u Strelcu će vam doneti fokus na odnose. Vaš partner je taj koji će biti posebno emotivan. Osim toga, ovog dana se možda nećete složiti oko ciljeva vaše veze.

 

Rak

 

U utorak, 27. februara, Mesec u Vagi doneće važnu komunikaciju u vezi sa nekretninama. Možda će vam doći i majka, ili ćete ići da je posetite. U sredu i četvrtak, 28. i 29. februara, postoji konjunkcija Sunce-Saturn u Ribama, što donosi fokus na učenje i širenje vašeg pogleda na svet. Pored toga, ovog dana možete imati važan skok po finansijskim pitanjima. Osim toga, ovi dani mogu doneti duboka religiozna otkrića i komunikaciju sa osetljivom osobom.

 

U petak, 1. marta, Mesec u Škorpiji će vam usmeriti pažnju na poslove deteta ili voljene osobe. Ljubavni sastanak će takođe biti uspešan. U subotu i nedelju, 2. i 3. marta, Mesec u Strelcu će vas naterati da obratite pažnju na svoje zdravlje i kako planirate svoju rutinu. Mogu se pojaviti radne situacije ili problemi u svakodnevnom životu koji će zahtevati hitna rešenja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker