zvezde kažu

NOVČANI HOROSKOP od 26. februara do 3. marta: Ovnovi su pred rizikom i mogu biti žrtva prevare, a koga čeka DOBITAK?

0

Saveti astrologa će vam pomoći da uštedite i povećate svoje finansije.

NOVČANI HOROSKOP OD 26. FEBRUARA DO 3. MARTA
NOVČANI HOROSKOP OD 26. FEBRUARA DO 3. MARTAfoto: Antonio Guillem, Shutterstock

Finansijski horoskop pruža savete i upozorenja koja će vam pomoći da privučete materijalno blagostanje i da ne ostanete praznih džepova krajem zime i početkom proleća.

 

Prema rečima astrologa i stručnjaka sa sajta dailihoro.ru, očekuje vas prilično teško vreme zbog snažnog negativnog uticaja zvezda i planeta.

 

Negativan Merkur biće glavni neprijatelj našeg novca i poslovnog uspeha ove nedelje. Pokušajte da sledite jednostavne preporuke kako biste izbegli nevolje.

 

Ovan


Ove nedelje, astrolozi preporučuju Ovnu da odloži trošenje novca, ako je moguće, finansijske transakcije i poslovna putovanja. Zvezde i planete će pre štetiti nego pomoći, tako da postoji rizik da iskliznete i pošaljete svoju ušteđevinu pravo u ruke prevarantima. Morate biti pažljiviji i raditi lake stvari koje ne izazivaju poteškoće. Ovo će vam pomoći da izbegnete nevolje.

 

Bik


Astrolozi preporučuju Biku da bez odlaganja preuzmu veoma važne stvari između 26. februara i 3. marta. Tokom ovog perioda možete pronaći efikasan način za povećanje prihoda kroz nove ideje i akcije, ali samo u budućnosti. Prvi martovski dani biće neuspešni za sticanje dodatnih veština, budući da će pamćenje i pažnju Bika u velikoj meri umanjiti nesrećni Merkur.

Blizanci


Blizancima prvi dani marta i proleća neće doneti sreću u finansijskoj sferi, ali će se pojaviti još veći problemi ako ne prestanu da dele svoje planove sa bilo kim. Vreme je da pokažete istrajnost i ne odustanete od svog cilja, a takođe prestanete da puštate strance u svoje poslove. Nedelja će biti prilično stabilna ako je posvetite rešavanju samo svojih problema, pomalo sebični.

 

Rak


Rešavanje poslovnih pitanja vezanih za finansijsku stranu života neće biti prioritet za Rakove ove nedelje. Astrolozi preporučuju da obrate pažnju na prepreke koje ih sprečavaju da postignu uspeh. Sumnje i bojažljivost mogu da odigraju okrutnu šalu, pa prvu polovinu nedelje treba posvetiti otklanjanju ovih dosadnih prepreka. Krajem nedelje prihvatljiva je umerena kupovina u društvu voljene osobe.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker