ASTROLOŠKE PROGNOZE

Pridržavajte ih se i život može krenuti nabolje: Horoskop HITNIH SAVETA za svaki znak Zodijaka od 12. do 18. februara

0

Astrolozi imaju važne savete za svaki horoskopski znak u ovoj sedmici februara.

Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?
Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?foto: Ruslan Malysh, Shutterstock

Lav

 

Poklonite sebi nešto za Dan zaljubljenih. Nije bitno da li će poklona biti od partnera ili ne, ali ugodite sebi. I ne radi se samo o tome da ugodite sebi, već više o tome koliko je važno voleti i ceniti sebe, i to ne samo zato jer ste nešto uradili kako treba, već i bez povoda.

 

Devica

 

Mnogo vaše pažnje je usmereno na oblast emotivnih odnosa. Postoji rizik da izgubite sebe u tome, čineći sve što je više moguće za svog partnera, očekujući povećanje ljubavi sa druge strane. Ali, u stvarnosti pokušavate da zatvorite rupu praznine unutra. Partner vam ovde neće pomoći; morate da radite sami sa sobom.

 

Vaga

 

Nemojte se plašiti da izrazite sebe, budite drugačiji od svih ostalih i izdvajajte se iz gomile, kako izgledom tako i svojim unutrašnjim uverenjima i idejama. Da, zbog toga mogu nastati sukobi, možda nećete biti shvaćeni. Ali, ovde je važno da izaberete šta vam je prioritet, sebe ili mišljenja drugih, što obično samo briše našu ličnost.

 

Škorpija

 

Pratite svoje emocionalno stanje, pokušajte da odvojite svoja osećanja od onoga što drugi emituju. Jednom rečju, ne dozvolite da se iritacija, nezadovoljstvo, bol drugih ljudi presele na vas i pokvare vam raspoloženje. Za vas je razvoj emocionalne inteligencije zlatni rudnik za očuvanje i povećanje vaše energije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker