zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 12. do 18. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, po danima, do 18. februara.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: NinaMalyna/Shutterstock

Strelac

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu doneće iskorak u ljubavnim stvarima, sve do pojave nekih specifičnosti na strani ljubavnog partnera. Za porodične Strelce ovo može biti iskorak za dete, a vi sami možete uživati u kreativnosti. U sredu, 14. februara, biće konjunkcija Marsa i Plutona, što može doneti promene u odnosima sa rođacima. Oni će postati vatreniji i verovatno čak i agresivniji, jer neko od rođaka praktično neće pokušati da pronađe prave reči za razgovor. Pored toga, brat ili sestra će imati važan događaj. 

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec se povezuje sa Jupiterom i Uranom u Biku, donoseći ogroman fokus na vaše zdravlje i posao. Moraćete da preraspodelite stvari, verovatno će vam neka žena aktivno pomoći.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija Marsa, Plutona i Venere, koja bi mogla da vam donese potpisivanje ozbiljnog dokumenta koji će vam promeniti život. Može se povezati sa pitanjima braka, kao i sa decom. Ako imate posao, napravićete značajnu promenu u njemu. 

 

Jarac

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu doneće iskorak u pitanjima stanovanja – moraćete da se fokusirate na stvari kod kuće, kao i na nekog od roditelja. U sredu, 14. februara, biće konjunkcija Marsa i Plutona, koja bi zbog nekog muškarca mogla doneti promene u vašim finansijama. 

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec se povezuje sa Jupiterom i Uranom u Biku, donoseći vam fokus na ljubavnu stranu života. Ako imate decu, mogu se desiti nagle promene u njihovim životima i u to ćete morati da uložite svoj novac. I samci Jarčevi bi mogli upoznati nekoga na društvenoj mreži.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija između Marsa, Plutona i Venere, što može doneti promene u vašim prihodima i ličnom novčaniku. Na primer, vaše samopoštovanje će početi da raste i razgovaraćete sa menadžmentom o povećanju vaše plate.

 

Vodolija

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu može vam doneti iskorak. Generalno, sudbonosna prepiska i primanje važnih informacija za vas su relevantni ovih dana. U sredu, 14. februara, dogodiće se konjunkcija između Marsa i Plutona, koja bi mogla da unese dva muškarca u vaš život koji će vam značajno promeniti život. Na primer, to mogu biti asertivne kolege ili sportisti koji će vas izazvati da postanete jači, otporniji i agresivniji u postavljanju svojih granica.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec se povezuje sa Jupiterom i Uranom u Biku, donoseći vam ogroman fokus na vaš dom, kao i na vašeg roditelja. Verovatno je da će promene u kući doći od vas.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija između Marsa, Plutona i Venere, koja bi mogla da vam donese treću osobu u životu koja će uticati na vaše odnose. Pored toga, možete krenuti na obuku i to će na kraju uticati na poboljšanje vaše karijere.

 

Ribe

 

U ponedeljak i utorak, 12. i 13. februara, Mesec u Ovnu će doneti diskusiju o vašoj finansijskoj strani života, kao i o vašem fokusu na samopoštovanje i ishranu. U sredu, 14. februara, dogodiće se konjunkcija Marsa i Plutona, što bi moglo doneti tajnu vezu koju ćete sakriti od javnosti.

 

U četvrtak i petak, 15. i 16. februara, Mesec je u konjunkciji sa Jupiterom i Uranom u Biku, donoseći vam važan događaj sa rođakom, odnosno, nešto što će biti povezano sa njegovim finansijskim problemima.

 

U subotu i nedelju, 17. i 18. februara, biće konjunkcija Marsa, Plutona i Venere, koja bi mogla da vam donese treću osobu u vašoj vezi. Moguće je i da ćete započeti period tajne komunikacije, što će promeniti vašu ljubavnu sferu i lične vrednosti uopšte.

 

wday.ru

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

"OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE" Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker