astrologija

Horoskop Pavela Globe od 12. do 18. februara: Jedan znak pod hitno "DA SE SABERE", a kome će se NEPAŽNJA obiti o glavu?

0

Mišljenje Pavela Globe uvek privlači veliku pažnju, jer je on jedan od najboljih ruskih astrologa

NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARA
NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARAfoto: Josep Suria/Shutterstock

Prema prognozama astrologa ove nedelje možemo očekivati prve ozbiljne poteškoće, a četiri dana su posebno opasna: 13., 14., 16. i 17. februar.

 

Dugoročni događaji uključuju negativnu promenu energije Marsa 13. i Venere 16. februara. Zajedno, ovo će nas učiniti manje konkurentnim i sporim.

 

Ovan


Za Ovna će nedelja početi apatijom i željom da ne rade ništa. Tačnije, ovo će početi u utorak, kada oslabi njihov pokrovitelj Mars. To je zbog male količine dolazne pozitivne energije, koja će postati nula. Lagane vežbe, lekovito bilje i pravilna ishrana pomoći će Ovnu da povrati raspoloženje i aktivno započne planirane aktivnosti.

 

Bik


U ponedeljak, astrolozi preporučuju predstavnicima ovog znaka da se saberu i zauzmu aktivnu poziciju. Ova strategija će vam pomoći da uđete u posao i održite zamah tokom cele nedelje, uprkos slabljenju Venere i Marsa. Poravnanje planeta će aktivno ometati otkrivanje potencijala i ostvarivanje novih mogućnosti i sposobnosti, tako da Bik treba da se prilagodi najboljem i jednostavno se drži izabrane strategije.

Blizanci


Od 12. do 18. Blizanci će morati da se bore sa željom da podlegnu iskušenju. Tokom ovog perioda važno je isključiti avanture i rizike, a takođe pokušati ograničiti finansijske izdatke zbog velike verovatnoće da se nanese značajna šteta budžetu. Astrolozi preporučuju da što pre rešite kućne poslove i odvojite vreme za komunikaciju sa prijateljima i bliskim rođacima, vašom partnerkom. Pozitivni razgovori će dobro uticati na vaše raspoloženje.

 

Rak


Rakovi ove nedelje treba da se čuvaju emocionalne nestabilnosti. Planete će značajno otežati aktivnost i negativno će uticati na vaše raspoloženje. Samo opuštanje i duhovne prakse pomoći će vam da se nosite sa posledicama takvog uticaja. Rakovi moraju zapamtiti svoje ciljeve. Sistematski i postepeni napredak ka uspehu biće optimalna strategija koja će vam omogućiti da se ne plašite prepreka koje se pojavljuju na tom putu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARA
NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARAfoto: Zolotarevs/Shutterstock

Lav


Lavovi sada jednostavno ne mogu da se ometaju sporovima i sukobima sa kolegama, kao i da izazovu ove sukobe. Lavovima je važno da se saberu i isključe aktivnu komunikaciju sa agresivnim ljudima. Ova pozicija će vam omogućiti da mirno obavljate svoj trenutni posao i održavate dobro raspoloženje. Generalno, sada je vredno pažljivo pratiti promene i prilagođavati se njima, a ne pokušavati da nešto promenite.

 

Devica


Prema mišljenju astrologa, ovih dana će ih sudbonosne odluke Device dovesti do uspeha. Ovo vreme se mora provesti među ljudima čija će podrška biti iskrena. Vikendom, zahvaljujući podršci još uvek snažnog Merkura, Device će imati povećanu energiju, koja se može usmeriti na stvaranje prijatne atmosfere u kući i aktivnu komunikaciju sa suprotnim polom.

Vage


Vagama je važno da celu ovu nedelju provedu u harmoničnom unutrašnjem stanju. Impulsivnost i emocionalni impulsi negativno će uticati na vaš odnos sa voljenom osobom i na poslu, pa bi trebalo da kontrolišete svoje emocije. Samorazvoj obećava sreću u periodu od 12. do 18. To će postati dodatni podsticaj za napredovanje. Proaktivne akcije su veoma važne, ali moraju imati svrhu.

 

Škorpija 


Od utorka raspoloženje Marsa počeće negativno da utiče na emocionalnu pozadinu Škorpiona, pa je ovim ljudima važno da obuzdaju impulsivne rakcije ne ulazeći ni sa kim u konfrontaciju. Astrolozi preporučuju da ovaj period koristite za samostalan rad na sopstvenim projektima i donekle smanjite fizičku i intelektualnu aktivnost kako se ne biste preumorili.

 

Nastavak na sledećoj strani...

NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARA
NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARAfoto: EugeneEdge/Shutterstock

Strelac


Za Strelca je važno da zapamti sopstvene ambicije. Pokazana marljivost i želja za postizanjem finansijske nezavisnosti omogućiće ovim ljudima da postignu uspeh u karijeri i uspostave lične odnose. Nažalost, moraćete da naučite kako da nekako podgrejete ove ambicije, jer Mars to neće učiniti. Strelac će morati da obuzda impulsivne ispade. U ovom trenutku, sve rečeno ili učinjeno može se okrenuti protiv njih.

 

Jarac


Jarčevi će od utorka početi da imaju problema sa motivacijom i raspoloženjem, a do kraja nedelje mogu da počnu zdravstveni problemi zbog Venere. Da se ​​to ne bi dogodilo, važno je usmeriti energiju u kreativnom pravcu. Ovo vreme je idealno za opuštanje, šetnju i izlaske. Jarčevi treba da poboljšaju živote svojih najmilijih. Da se ​​njihovi ne udave u problemima i brigama.

 

 

Vodolija


Vodoliji će takođe biti teško zbog Marsa i Venere, ali će im pomoći prijateljski Merkur. Vreme je još uvek povoljno za uspostavljanje ličnih odnosa, kao i za aktivno bavljenje finansijskim uspehom. Vreme je dobro za rad sa dokumentima i kućne poslove. Astrolozi preporučuju pružanje podrške voljenim osobama i ne plašiti se da ih tražite zauzvrat.

 

Riba


Podrška savezničkih planeta pomoći će Ribama da ostvare svoj unutrašnji potencijal i uspešno završe planirane zadatke, ali samo do zaključno 15. februara. Od 16. počinje težak period za ove ljude, pošto će Venera biti veoma negativna i bez snage. Preporučljivo je da sačuvate snagu i ne prelazite granicu tako što ćete postići svoje ciljeve prevarom i lukavstvom. Ovo će loše uticati na karmu.

 

Bonus video:

Ko će imati sreće do maja 2024. godine ?

 

makonda-tracker