astrologija

NOVČANI HOROSKOP od 12. do 18. februara: Kome je "voz za zaradu" već otišao, a ko će imati priliku da "zgrne" novac?

0

Saveti astrologa će vam pomoći da uštedite i poboljšate svoje finansije u danima koji su pred nama.

FINANSIJSKI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARA
FINANSIJSKI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARAfoto: Shutterstock / Mladen Mitrinovic

Finansijski horoskop odražava savete i upozorenja koja će vam pomoći da privučete materijalno blagostanje i da ne ostanete praznih džepova.

 

Ove nedelje počinju dugoročni problemi – slabljenje Marsa prelaskom u Vodoliju u utorak, 13. februara, i slabljenje Venere prelaskom u isti znak 16. u petak. Osim toga, konjunkcija Marsa sa Plutonom u sredu i konjunkcija Venere sa Plutonom u subotu mogu imati izuzetno negativan uticaj na finansijske poslove.

 

Tako se samo ponedeljak može smatrati povoljnim danom za rad i finansijsku aktivnost. Ovo će biti poslednji dan dugog pozitivnog perioda. 

Ovan


Ove nedelje, astrolozi preporučuju Ovnu da smanji trošenje i, ako je moguće, ostavi za neki drugi period finansijske transakcije ili ozbiljna ulaganja. Zvezde i planete će učiniti više štete nego podrške, tako da postoji rizik da svoju ušteđevinu usmerite u pogrešnom pravcu, ili da je potpuno izgubite. Ove nedelje na poslu preporučljivo je raditi lake stvari koje ne izazivaju poteškoće kako biste izbegli nevolje.

 

Bik


Astrolozi preporučuju da Bik bez odlaganja preuzme poslove u vezi sa finansijama. Opipljive energetske poteškoće za Bika će početi ne 13, a rok za rešavanje problema je 16. februar.  Generalno, nedelja će biti uspešna za sticanje dodatnih veština ili znanja koja će vam pomoći da se nosite sa finansijskim poteškoćama u budućnosti. Stečeno znanje će biti iskorišćeno i biće dobar način da se uštedi.

Blizanci


Da, Mars slabi, a Venera to odjekuje, ali Merkur je i dalje jak, tako da za sada neće biti drastičnih i nerešivih problema sa finansijama. Generalno, nedelja od 12. do 18. Blizancima može doneti sreću u finansijskom smislu, posebno ako prestanu da dele svoje planove sa drugima. Vreme je da budete uporni i ne odustajete od svog cilja. Nedelja će biti uspešna ako je posvetite rešavanju samo najvažnijih problema.

 

Rak


Rakovi će imati poteškoća sa motivacijom, jer je za to odgovoran Mars. Ako rešavanje poslovnih i finansijskih pitanja nije prioritet, onda ne bi trebalo da trošite mnogo vremena na to. Možete se fokusirati na svoju porodicu i obratiti pažnju na samorazvoj. Krajem nedelje, Rakovi se mogu pobrinuti za novčana pitanja, uključujući i kupovinu neophodnih stvari.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker