zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 29. januara do 4. februara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Šta vašem znaku donosi novi nedeljni horosokop?
Šta vašem znaku donosi novi nedeljni horosokop?foto: Shutterstock/Victoria Chudinova

Merkur, Mars i Venera se kreću kroz znak Jarca, primajući snažnu podršku od Urana i Jupitera u Biku od 29. januara do 4. februara mogući su problemi sa kapitalom, nasledstvom, hipotekom ili kreditom koji su mogli da vas "zaglave# skoro od prošle godine. 

 

Već 27. januara Uran, planeta iznenađenja i prodora, prešao je u direktno kretanje, a već od 29. januara do 4. februara ulazi u svoje puno pravo, omogućavajući vam da brže i teže rešavate finansijske probleme.

 

Nedeljni horoskop po danima za svaki znak

 

Ovan

 

U ponedeljak, 29. januara, Mesec u Devici doneće vam komunikaciju sa nekom ženom na poslu. Možda ćete morati da rešite i svakodnevne probleme ili posetite lekara. Roditelj od vas može tražiti pomoć. U utorak, 30. januara, Merkur se povezuje sa Marsom, dajući vam inicijativu da uputite važan poziv ili komunicirate sa menadžmentom, vašim ocem ili nekim od autoriteta u vašem životu. U sredu i četvrtak, 31. januara i 1. februara, Sunce u Vodoliji i Mesec u Vagi doneće komunikaciju sa bivšom ljubavlju, ili sa ljudima sa kojima ste zajedno radili.

U petak i subotu, 2-3. februara, Mesec ulazi u Škorpiju, donoseći vam povećanje senzualne energije. Takođe ćete biti zauzeti sopstvenim prihodima, a možda ćete želeti da sakrijete svoje finansijske poslove od partnera. Često ovaj aspekt donosi intimnu prepisku. U nedelju, 4. februara, Mesec počinje da ulazi u Strelca – imaćete želju da se izrazite, doći će do povećanja samopoštovanja. Verovatno ćete razmišljati o putovanju.

 

Bik

 

U ponedeljak, 29. januara, Mesec u Devici će vam doneti ljubavni sastanak, a možda će doći i do povećanja samopouzdanja. U utorak, 30. januara, Merkur je u konjunkciji sa Marsom, što će doneti kupovinu ili važan dokument ili komunikaciju. U sredu i četvrtak, 31. januara i 1. februara, Sunce u Vodoliji i Mesec u Vagi doneće komunikaciju sa nekim na poslu, a možda vam ovi ljudi ponude neke zajedničke ideje za budućnost.

U petak i subotu, 2-3. februara, Mesec ulazi u Škorpiju – fokus je na vašem partneru i odnosima sa njim. Možda ulazite u važno vreme za razgovore u vašoj vezi. Partneru će možda biti potrebna vaša emocionalna pomoć i odgovoran odnos prema njegovim osećanjima. Za mnoge Bikove moguć je strastveni sastanak. U nedelju, 4. februara, Mesec počinje da ulazi u Strelca i imaćete želju da vodite računa o velikim porodičnim finansijama, možda ćete razmišljati o kreditu ili hipoteci. Postoji verovatno i osećaj krize koji se oseća na unutrašnjem nivou. Sastanak sa strastvenim partnerom je verovatan.

 

Blizanci

 

U ponedeljak, 29. januara, Mesec u Devici će vam doneti fokus na porodične stvari i nekretnine. Može doći do manjih problema kod kuće ili sukoba sa nekom bliskom osobom. U utorak, 30. januara, Merkur se povezuje sa Marsom, što će vam doneti prilično odlučno raspoloženje da sredite poslove porodičnog kapitala, nasledstva, a možda ćete osetiti i da je važno napraviti iskorak u pitanjima vaše lične krize. Komunikacija sa psihologom može doneti rezultate, postaćete svesni neke psihološke barijere koja vas sprečava da napredujete.

U sredu i četvrtak, 31. januara i 1. februara, Sunce u Vodoliji i Mesec u Vagi doneće moćnu vazdušnu energiju za lični proboj i uzlet, kao i sticanje popularnosti. Takođe ćete imati važnu komunikaciju sa nekim što će povećati vaše samopoštovanje. U petak i subotu, 2-3. februara, Mesec ulazi u znak Škorpije; bićete zauzeti ličnim zdravstvenim problemima, a možda ćete morati da pomognete i nekome u timu. Verovatna je poseta lekaru. U nedelju, 4. februara, Mesec počinje da ulazi u Strelca; imaćete želju da razgovarate o svom odnosu sa partnerom, možda ćete vas dvoje biti pozvani na zabavu ili proslavu.

 

Rak

 

U ponedeljak, 29. januara, Mesec u Devici će vam doneti fokus na odnose sa rođacima. Može doći do malog sukoba sa sestrom ili rodbinom. Ovo je takođe aspekt neprijatnih vesti koje se mogu saznati telefonom ili prepiskom. U utorak, 30. januara, Merkur se povezuje sa Marsom, što će vam doneti prilično odlučno raspoloženje da sredite odnos sa partnerom. Generalno, vaš partner može biti prilično emotivan i grub. Za slobodne Rakove situacija može značiti sukob u okruženju.

U sredu i četvrtak, 31. januara i 1. februara, Sunce u Vodoliji i Mesec u Vagi doneće značaj rešavanja finansijskih pitanja u vezi sa nekim porodičnim nekretninama. Verovatno ćete morati da renovirate ili prodate svoj stari dom. U petak i subotu, 2-3. februara, Mesec ulazi u Škorpiju i bićete zaokupljeni pitanjima ljubavi i emocionalne vezanosti. Vašem detetu ili voljenoj osobi će možda trebati pomoć. Za privrednike, ovo je aspekt promocije poslovanja. U nedelju, 4. februara, Mesec počinje da ulazi u Strelca – imaćete želju da posvetite više pažnje svom zdravlju, a otići ćete i na neke velnes tretmane.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

Šta vašem znaku donosi novi nedeljni horosokop?
Šta vašem znaku donosi novi nedeljni horosokop?foto: Shutterstock/Victoria Chudinova

Lav

 

U ponedeljak, 29. januara, Mesec u Devici će vam doneti fokus na vaš odnos sa finansijama, može doći do zabune oko novca ili sporova oko toga. U utorak, 30. januara, Merkur se povezuje sa Marsom, što će vam doneti prilično odlučan duh za razumevanje zdravstvenih problema. Verovatno će doći do važne komunikacije u vezi sa poslom ili zdravljem sa nekim muškarcem. U sredu i četvrtak, 31. januara i 1. februara, Sunce u Vodoliji i Mesec u Vagi doneće važnost rešavanja problema u vezi sa nekim od vaših rođaka, na primer, možda sklapanja nekog sporazuma ili je u pitanju važna prepiska ili poziv u vezi sa nekom vrstom dogovora.

U petak i subotu, 2-3. februara, Mesec ulazi u znak Škorpije i bavićete se pitanjima nekretnina i nekim stvarima u vezi sa velikim kapitalom vaše porodice. Možda razmišljate o renoviranju kuće. U nedelju, 4. februara, Mesec počinje da ulazi u Strelca – imaćete želju da posvetite više pažnje svom detetu, kao i lični projekat. Za samce Lavove, aspekt može doneti ljubavni sastanak ili prepisku.

 

Devica

 

U ponedeljak, 29. januara, Mesec u Devici će vam doneti fokus na odnos prema telu, kao i na zdravlje. Verovatno će doći do napretka u vašoj ličnoj popularnosti. U utorak, 30. januara, Merkur se povezuje sa Marsom, što će vam doneti prilično odlučan način razmišljanja da rešite pitanja ljubavi i ličnih projekata. To je aspekt kada svoju volju uzmete u šaku i dajete ozbiljan energetski doprinos razvoju. U sredu i četvrtak, 31. januara i 1. februara, Sunce u Vodoliji i Mesec u Vagi doneće važnu komunikaciju o novcu u vezi sa vašim poslom ili potrošnjom.

U petak i subotu, 2-3. februara, Mesec ulazi u Škorpiju – komuniciraćete sa nekim od rođaka, a verovatno ćete i potpisati dokument sa bračnim ili poslovnim partnerom. Važna komunikacija koja vam takođe može doneti oglašavanje. U nedelju, 4. februara, Mesec počinje da ulazi u Strelca – imaćete potrebu da vodite računa o svom domu i stanu

Vaga

 

U ponedeljak, 29. januara, Mesec u Devici će vam doneti fokus na neke stvari iz vaše prošlosti koje su vezane za pitanja nekretnina ili veze sa nekim bliskim. U utorak, 30. januara, Merkur se povezuje sa Marsom, što će vam doneti emotivnu komunikaciju sa partnerom o nekretninama, stanovanju ili uopšte o tome kako se razvijaju odnosi u porodici. U sredu i četvrtak, 31. januara i 1. februara, Sunce u Vodoliji i Mesec u Vagi doneće važnu komunikaciju sa ljubavnim partnerom, kao i po pitanju dece.

U petak i subotu, 2-3. februara, Mesec ulazi u Škorpiju i rešićete finansijske probleme koji su u vezi sa vašim poslom ili zdravstvenim stanjem. Na primer, prijavićete se za plaćanje osiguranja za operaciju itd. U nedelju, 4. februara, Mesec počinje da ulazi u Strelca; aktivno ćete komunicirati sa rođacima, kao i baviti se pripremom dokumenata, karata ili važnih pravnih papira. 

 

Škorpija

 

U ponedeljak, 29. januara, Mesec u Devici će vam usmeriti pažnju na neke poslove vašeg tima, a verovatno i da se bavite zdravstvenim tretmanima ili sportom. U utorak, 30. januara, Merkur se povezuje sa Marsom, što će vam doneti potpisivanje dokumenta, ili ćete uputiti važan zvanični poziv ili zahtev nadležnima. U sredu i četvrtak, 31. januara i 1. februara, Sunce u Vodoliji i Mesec u Vagi doneće važnu komunikaciju u vezi sa nekretninama vezanim za prošlost. Na primer, moraćete da se bavite prodajom bakinog stana ili stana u gradu iz kojeg ste već otišli.

U petak i subotu, 2-3. februara, Mesec ulazi u znak Škorpije i postajete emotivniji, možda zbog ličnih poslova ili u vezi sa odnosom sa partnerom. Možda postoji neka vrsta senzualne komunikacije sa muškarcem. Ako imate decu, verovatno ćete ići sa njima na odmor ili se baviti kreativnim aktivnostima. U nedelju, 4. februara, Mesec počinje da ulazi u Strelca i aktivno ćete se baviti pitanjem prihoda. Postojaće želja da povećate svoju zaradu. Trošite na svoje zdravlje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

Šta vašem znaku donosi novi nedeljni horosokop?
Šta vašem znaku donosi novi nedeljni horosokop?foto: Shutterstock/Victoria Chudinova

Strelac

 

U ponedeljak, 29. januara, Mesec u Devici će vam doneti fokus na vašu karijeru, moguć je spor oko finansija. U utorak, 30. januara, Merkur se povezuje sa Marsom, što će vam doneti potpisivanje dokumenta koji se odnosi na novac i platu. U sredu i četvrtak, 31. januara i 1. februara, Sunce u Vodoliji i Mesec u Vagi doneće važnu komunikaciju u vezi sa odnosima sa timom ili prijateljima. Neko od starih prijatelja će predložiti zajedničko putovanje ili sastanak.

U petak i subotu, 2-3. februara, Mesec ulazi u Škorpiju i postajete emotivniji u vezi sa pitanjima vaše odgovornosti prema voljenim osobama. Verovatno ćete komunicirati sa psihologom, ili ćete morati da posvetite vreme pomoći nekom bliskom prijatelju ili rođaku. Verovatno je putovanje u neko udaljeno mesto, možda u posetu voljenima. U nedelju, 4. februara, Mesec počinje da ulazi u Strelca i ovo je aspekt rasta lične energije i zdravlja, što znači da ćete biti odlično raspoloženi i možda će početi ljubavne veze i prepiska.

 

Jarac

 

U ponedeljak, 29. januara, Mesec u Devici će vam doneti fokus na pitanja vašeg ličnog napredovanja, kao i putovanja u inostranstvo. Verovatno ćete nekoga uspešno obučiti ili promovisati svoj projekat, ojačavajući ga finansijski. Ako imate decu, oni će napredovati u učenju. U utorak, 30. januara, Merkur se povezuje sa Marsom, što će vam doneti povećanu energiju za postignuća u radnim aranžmanima. Možda imate i muškog doktora koji će pozitivno uticati na vaše stanje. U sredu i četvrtak, 31. januara i 1. februara, Sunce u Vodoliji i Mesec u Vagi doneće važnu komunikaciju u vezi sa novcem sa vašim šefom ili mužem.

U petak i subotu, 2-3. februara, Mesec ulazi u Škorpijui verovatna je važna prepiska sa prijateljima ili unutar tima, što zahteva da budete emotivnije uključeni u svoje odnose. U nedelju, 4. februara, Mesec počinje da ulazi u Strelca i donosi razgovor s nekom ženom ili prijatno putovanje u udaljeno mesto.

 

Vodolija

 

U ponedeljak, 29. januara, Mesec u Devici će vam doneti fokus na porodične finansije, a rešavaće se i pitanje operacije. U utorak, 30. januara, Merkur se povezuje sa Marsom, donoseći vam povećanu energiju za dostignuća u pitanjima putovanja na velike udaljenosti, lečenja... U sredu i četvrtak, 31. januara i 1. februara, Sunce u Vodoliji i Mesec u Vagi doneće važnu komunikaciju po pitanju obrazovanja, ali i putovanja. U petak i subotu, 2-3. februara, Mesec ulazi u Škorpiju – verovatni su važni pregovori sa vođom ili sa nekom od autoriteta (ocem, mužem) o novčanim pitanjima. U nedelju, 4. februara, Mesec počinje da ulazi u Strelca i moguć je poziv na proslavu ili sami organizujete zabavu.

 

Ribe

 

U ponedeljak, 29. januara, Mesec u Devici će vam doneti fokus na odnose, ali može doći do nesporazuma zbog teme novca ili u vezi sa putnim aranžmanima. U utorak, 30. januara, Merkur se povezuje sa Marsom, donoseći vašem partneru prilično moćnu društvenu aktivnost i, na primer, može vas pozvati na događaj. Takođe možete razviti prilično aktivan uticaj na društvenim medijima.

U sredu i četvrtak, 31. januara i 1. februara, Sunce u Vodoliji i Mesec u Vagi doneće važnu komunikaciju po pitanju porodičnog novca. Nekim Ribama ovo može doneti intimnu prepisku sa partnerom iz prošlosti. U petak i subotu, 2-3. februara, Mesec ulazi u Škorpiju – verovatna je važna prepiska ili neke informacije u vezi sa putovanjem, putovanjem ili obukom. Možda će vas zanimati tema obrazovanja. U nedelju, 4. februara, Mesec počinje da ulazi u Strelca – postavićete sebi cilj koji je vezan za nešto što ste dugo potiskivali u sebi i konačno rešili. Na primer, možda biste želeli da se bavite profesijom koja može podići vaše samopoštovanje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

 

makonda-tracker