ASTROLOŠKE PROGNOZE

Stižu intenzivne promene & posebno vreme: Horoskop za januarski VUČJI MESEC u Lavu za svaki znak Zodijaka (25. januara)

0

U srcu zime pojavljuje se vučji mesec, a on nam donosi velike životne promene.

Prvi vučji mesec 2024. godine pada u januaru
Prvi vučji mesec 2024. godine pada u januarufoto: Darkfoxelixir/Shutterstock

Vučji mesec je naziv prvog punog meseca u godini. Pun mesec nastaje kada se Mesec pojavi kao potpuno osvetljen krug na nebu, čija je kompletna površina vidljiva sa Zemlje, što se dešava kada je Mesec direktno nasuprot Suncu, sa Zemljom između, što dovodi do toga da Mesec reflektuje sunčevu svetlost nazad do vas. 

 

Januarski vučji mesec pada u znaku Lava, koji je vatreni znak, tako da možete osetiti jaku želju da se izrazite i preduzmete smele akcije. Ovaj romantični i bezbrižni pun mesec je takođe odlično vreme da slavite svoje veze, date prioritet kreativnim projektima i negujete svoje unutrašnje dete. 

 

U srcu zime pojavljuje se vučji mesec, što ukazuje na vreme tišine. Veruje se da vučji mesec simbolizuje moć i snagu vukova, koji se često povezuju sa intuicijom, lojalnošću i snažnom vezom sa prirodom.  Ovogodišnji vučji mesec donosi snažne teme i vreme smelosti, razigranosti, kreativnosti i samoizražavanja.

 

Duhovno, vučji mesec iz januara 2024. gura vas da živite dublje u svojoj istini, dajući vam hrabrosti da isprobate nove stvari i izađete van svoje zone udobnosti dok se pripremate da krenete na novo 12-mesečno putovanje.

 

Horoskop za januarski vučji mesec 2024.

 

Ovan

 

Pojačajte romantiku u svom životu, Ovnovi, ali ne samo u vezama. Sa vučjim mesecom koji osvetljava vašu kuću razigranosti i zadovoljstva, osećaćete se dodatno inspirisanim da prevaziđete sve kreativne ili seksualne blokade koje možda iskusite. Koristite ovu vatrenu lunaciju da prepustite svom unutrašnjem detetu. 

 

Bik

 

Budite hrabri i recite ne neželjenim gostima i zahtevima, Bikovi. Ova lunacija koja podiže samopouzdanje podstiče vas da ostanete verni svojim granicama. Bikovi koji žele da unaprede svoj životni prostor za novu godinu mogu naći hrabrosti da se presele ili raščiste nered za kućnu kancelariju. Zadržane emocije takođe mogu izbiti na površinu. Meditacija i duboko disanje mogu pomoći u smanjenju napetosti.

 

Pun mesec, Ružičasti pun mesec
foto: Shutterstcok/jakkapan

 

Blizanci

 

Govorite iz srca, Blizanci. Budite transparentniu vezi sa onim što doživljavate i naučite kako otvoriti vrata novim mogućnostima i vezama upravo sada, posebno ako planirate da proširite svoju mrežu poznanstava ili novi posao ove godine. Iako se možda osećate neprijatno da delite istine i izađete van svoje zone udobnosti, iskrena i direktna komunikacija oslobađa vas bilo kakvog preteranog razmišljanja.

 

Rak

 

Vežbanje zahvalnosti za ono što imate otvara vrata ka većem obilju, Rakovi.  Imajte to na umu ako se zabrinutost oko toga kako upravljate svojim novcem i resursima pojavi tokom vatrenog vučjeg meseca. Pošto je to početak nove godine, iskoristite ovu moćnu lunaciju da preispitate svoje vrednosti i tokove prihoda. Da li je vreme za unapređenje, novi posao ili povišicu? Obavezno tražite tačno ono što želite!

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker