ASTROLOGIJA

Horoskop Pavela Globe od 29. januara do 4. februara: Ko će ispraviti GREŠKE IZ PROŠLOSTI, a koga čeka LJUBAVNA AVANTURA?

1

Stručni saveti će vam pomoći da ove nedelje uspete u ljubavi, poslu i finansijama.

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / eva_blanco

Strelac


Strelac će imati čitav niz slutnji koje će ih upozoriti na neposredne promene u životu. Šesto čulo i intuicija će raditi za ove ljude. Najverovatnije će se njihovi životi promeniti, i to na bolje. Strelci ne moraju da se plaše da donose važne odluke. U poslu će morati da pokažu malo smirenosti, a u ljubavi topline, nežnosti i brige.

 

Jarac

 

Tokom ovih sedam dana, zvezde i planete mogu da učine Jarčeve malo gorljivijim, pa treba da paze šta govore ljudima i lakše odgovaraju na kritike. Ako Jarčevi sve percipiraju bez oštrih emocija, moći će da ostanu što produktivniji. Smireni Jarčevi će biti neverovatno šarmantni i privlačni suprotnom polu.

Vodolija


Vodolijama je dat izbor – mogu vrlo efikasno da rade u samoći, ili mogu da se posvete kolektivnom radu. Pokušaji da se pronađe srodna duša urodiće plodom, iako ne odmah. Uz pomoć romantike možete podići raspoloženje. Vreme je da pokušate da učinite sebe srećnim. Važno je samo unapred razmišljati i planirati sve što treba da se uradi u dogledno vreme.

 

Riba


Biće ovo neverovatno pozitivnih sedam dana kako biste se pravilno pripremili za niz promena u bliskoj budućnosti, da uradite nešto veoma važno za sebe, za svoju porodicu ili posao. Sada je prikladno planirati stvari za narednih nekoliko meseci unapred. Ribe treba da se saberu i preduzmu akciju. Hrabrost i inicijativa su najbolji prijatelji predstavnika ovog horoskopskog znaka.

 

Bonus video:

Najveće zavodnice Zodijaka

 

makonda-tracker