ASTROLOGIJA

Horoskop Pavela Globe od 29. januara do 4. februara: Ko će ispraviti GREŠKE IZ PROŠLOSTI, a koga čeka LJUBAVNA AVANTURA?

1

Stručni saveti će vam pomoći da ove nedelje uspete u ljubavi, poslu i finansijama.

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Lia Koltyrina/shutterstock

Lav


Finansijsko blagostanje i sreća neće zaobići ni Lavove. Na razmeđu januara i februara biće stvoreni odlični uslovi za romansu, poslovna putovanja, nova poznanstva i posao. Važno je da poklonite pažnji dragoj osobi, deci, rodbini, potrebno je da provedete više vremena sa njima i kažete im lepe reči. Ne preporučuje se mešanje posla i kuće. Ovo je takođe odlično vreme za sport.

 

Devica


Na poslu Device mogu da dožive značajan napredak u poslu, pa astrolozi preporučuju da započnete nove stvari i dovršite sve najvažnije. Ako pokušate, moći ćete da pokažete svoju najbolju stranu - vaše kolege i poslovni partneri će biti oduševljeni. Nema potrebe da se plašite da delite planove i nove ideje sa svojim šefovima i partnerima. U ovom trenutku, bolje je fokusirati se na odgovornosti, ali je takođe bolje ne zaboraviti na ljubav i dom.

Vage


Vaga bi trebalo da se kreće više - i bukvalno i figurativno. Dinamika je život, a ova nedelja je dokaz za to. Ovo će biti veoma emotivno vreme, ispunjeno novim i jedinstvenim prilikama. Možete bezbedno ići na poslovna putovanja, jer će promena pejzaža blagotvorno uticati na vaše kreativno raspoloženje, produktivnost, pa čak i šarm.

 

Škorpija


Ovo je neverovatno povoljno vreme za Škorpije. Sada možete češće ostati kod kuće i pozvati prijatelje i rođake u posetu. Ako želite, možete promeniti situaciju odlaskom na odmor. Finansijski poslovi će ići kao sat. Ovo će biti vreme snage za Škorpije, njihovo vreme. Ne treba bežati od briga i odgovornosti. Važno je da se dokažete i pokušate da učinite svoj život boljim.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker