nedeljna astrologija

Horoskop PAVELA GLOBE od 22. do 28. januara: Ko pokušava da uhvati "dve muve jednim udarcem", a koga čeka SRODNA DUŠA?

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Lia Koltyrina/shutterstock

Strelac


Strelcu nije teško da privuče uspeh i blagostanje u periodu od 22. do 28. januara, posebno ako su u blizini oni na koje se možete osloniti u svemu. Ovih dana sve će biti dosledno i razumljivo.Uprkos uspehu trudite se da pred drugima ne pokazujete previše ponos i sebičnost, jer bi to moglo da vam se obije o glavu. Kraj nedelje donosi priliku da upoznate osobu koja će vam pružiti sreću i pozitivnost. Ovo bi mogao biti prijatelj, ili možda srodna duša.

 

Jarac 

 

Jarčevi treba da obrate više pažnje na detalje. Ove nedelje, planete i zvezde će pomoći Jarčevima da se pomire sa svojim voljenima i prijateljima, poništavajući sve sukobe. Što se tiče novca, on se može potrošiti na posao, oglašavanje i nove stvari. Kupovina će vam pomoći da podignete raspoloženje i jednostavno uživate u životu. Vreme je dobro i za sport.

Vodolija


Vodolije će moći da vide svoju budućnost, da cene prošlost i da se angažuju u sadašnjosti. Ovo je veoma dobro vreme za predstavnike ovog horoskopskog znaka. Možete bezbedno da počnete da sprovodite svoje ideje. Možete se posvetiti poslu, hobijima, ljubavi, kućnim poslovima. Nemojte se plašiti da radite u timu. Ovo će Vodoliji poslužiti kao lekcija koja će pokazati i dokazati da su ljudi zajedno jači. Nema potrebe da se plašite kontakata sa drugima.

 

Riba


Za Ribe će ova nedelja biti uspešna u poslovnom smislu. Oni će moći da shvate svoje glavne greške i postanu mudriji. Oni će moći da zatvore najteže projekte. Malo strpljenja i truda neće naškoditi onima koji žele da osvoje ovaj svet. Period od 22. do 28. januara je najbolje vreme za napredovanje. Ribe će moći da pronađu unutrašnju slobodu i postanu najbolja verzija sebe. Ovo je sjajan period za ljubav, posao, kupovinu i traženje sreće.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video:

Srodna duša za svaki znak Zodijaka 

 

makonda-tracker