zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 22. do 28. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju u nedelji od 22. do 28. januara.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana od 22. do 28. januara?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana od 22. do 28. januara?foto: Shutterstock/Veronika Zelenina

Počinje jedna od najsvetlijih nedelja zime, jer se vatreni pun mesec u Lavu, koji će se desiti 25. januara, prvi put javlja u opoziciji sa Plutonom! Ovo govori o intenzivnim promenama koje se dešavaju izuzetno brzo u životu svake osobe. Na primer, ove nedelje vam možda neće trebati toliko vremena da donosite odluke kao ranije!

 

Uran, koji je u kvadratu sa Mesecom u Lavu, može da da nagli iskorak u finansijskim planovima – recimo, ovih dana će brzo biti rešen proces koji se dugo odugovlači.

 

Stvar je u tome što znak Lava vlada ove nedelje i razvijaće se prilično strastveni, odlučni i brzi događaji. Element vatre je uvek preuzimanje, eskalacija situacije... U nedelji od 22. do 28. januara desiće se sve ono što se monotono vuče od 16. avgusta, kada se dogodio mlad Mesec u Lavu.

 

Nedeljni horoskop po danima (za svaki znak)

 

Ovan

 

22. januar, ponedeljak, Mesec u Blizancima u opoziciji sa Venerom u Strelcu može dovesti do sukoba sa ženskim rođacima. Od 23. do 24. januara, u utorak i sredu, Mesec u Raku u opoziciji sa Merkurom u Jarcu može doneti potraživanja od majke ili druge značajne žene. Takođe je verovatno da ćete morati da pronađete ravnotežu između doma i karijernih dostignuća.

 

Od 25. do 26. januara, u četvrtak i petak, biće pun mesec u znaku Lava, koji može doneti naboj snage i energije, radosti i optimizma. Možda ćete imati sastanak ili biti pozvani na zabavu. I na današnji dan rešiće se i vaša ljubavna situacija, koja je mogla da se razvuče još od 16. avgusta 2023. godine.

 

27. januara, u subotu, biće kvadrat između Sunca u Vodoliji i Jupitera u Biku, što može dovesti do finansijskih nedoslednosti povezanih sa potrošnjom  ili ulaganjem u lični projekat. U nedelju, 28. januara, Mars u konjunkciji sa Merkurom u Jarcu doneće važan dijalog sa nekim o karijeri i statusu. Moguće je da ćete imati sastanak sa bratom ili sestrom, gde ćete razgovarati o ciljevima za budućnost.

 

Bik

 

22. januara, u ponedeljak, Mesec u Blizancima u opoziciji sa Venerom u Strelcu može da dovede do sukoba oko finansija sa partnerom. Od 23. do 24. januara, utorka i srede, Mesec u Raku nasuprot Merkuru u Jarcu može dovesti do važnih komunikacija u vezi sa dokumentima koji se odnose na ciljeve finansijskih ulaganja.

 

Od 25. do 26. januara, u četvrtak i petak, biće pun mesec u znaku Lava, koji može da donese važan događaj u sferu vašeg doma. Najverovatnije ćete doneti odluku o kupovini, prodaji nekretnine ili ćete imati srećan događaj sa svojim najmilijima.

 

27. januara, u subotu, biće kvadrat između Sunca u Vodoliji i Jupitera u Biku, koji asocira na prepreke i promene planova u vezi sa vašim finansijskim poslovima u karijeri. U nedelju, 28. januara, Mars u konjunkciji s Merkurom u Jarcu doneće potpisivanje dokumenta koji se može odnositi na vaše finansije i pravne poslove.

 

Blizanci

 

22. januara, u ponedeljak, Mesec u Blizancima u opoziciji sa Venerom u Strelcu može dovesti do sukoba sa partnerom. Najverovatnije će inicijativa za sukob doći od vas. Od 23. do 24. januara, u utorak i sredu, Mesec u Raku u opoziciji sa Merkurom u Jarcu može dovesti do važnih komunikacija o finansijama koje su povezane sa nekom velikom porodičnom imovinom.

 

Od 25. do 26. januara, u četvrtak i petak, biće pun mesec u znaku Lava, koji može doneti važan događaj u odnosima sa rođacima.

 

U subotu, 27. januara, biće kvadrat između Sunca u Vodoliji i Jupitera u Biku, što će doneti probleme sa vašim finansijskim planovima i temom porodičnih obaveza. 28. januara, u nedelju, Mars u konjunkciji sa Merkurom u Jarcu doneće potpisivanje dokumenta koji se odnosi na nasleđe, hipoteku i zajam. Takođe, možete imati operaciju ovog dana.

 

Rak

 

22. januara, u ponedeljak, Mesec u Blizancima u opoziciji sa Venerom u Strelcu može dovesti do sukoba na poslu, zbog želje da se povučete i gledate svoja posla. Takođe ćete verovatno morati da odete kod lekara. Od 23. do 24. januara, utorka i srede, Mesec u Raku u opoziciji sa Merkurom u Jarcu može dovesti do važnih komunikacija o finansijama koje su povezane sa nekim partnerom.

 

Od 25. do 26. januara, u četvrtak i petak, biće pun mesec u znaku Lava, koji može doneti finansijske rezultate ili primanje velike sume.

 

27. januara, u subotu, biće kvadrat između Sunca u Vodoliji i Jupitera u Biku, što će doneti preorijentaciju u velikoj investiciji vezanoj za rodbinu. 28. januara, u nedelju, Mars u konjunkciji Merkur u Jarcu doneće potpisivanje dokumenta na poslu ili sa bračnim partnerom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker