ASTROLOŠKE PROGNOZE

Pridržavajte ih se i život može krenuti nabolje: Horoskop HITNIH SAVETA za svaki znak Zodijaka od 15. do 21. januara

0

Astrolozi imaju važne savete za svaki horoskopski znak u ovoj sedmici januara.

Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?
Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?foto: Shutterstock / Alliance Images

Astrološkinja Ana Rusalkina sastavila je horoskop hitnih saveta za sve predstavnike horoskopskih znakova, i to u sedmici od 15. do 21. januara.

 

Ovan

 

Ponavljamo sebi: „Ceo život je igra, a ljudi u njemu su glumci". Dakle, trudimo se da jednostavnije pristupimo onome što se dešava, naravno, sve u granicama razuma. Ipak, pokušajte da manje brinete o budućnosti, dajući sve od sebe u sadašnjosti.

 

Bik

 

Imate svoje gledište o bilo kom pitanju, i ovo je prava stvar za vas. Držite se toga, nemojte slediti tuđi trag. Al,i ne zaboravite da se s vremena na vreme proverite postavljanjem pitanja: „Da li ja zaista tako mislim ili moji roditelji i moje okruženje tako misle? Da li je ovo stvarno pravo za mene?"

 

Blizanci

 

Svaki put kada nešto kupite i potrošite novac, učinite to sa najvećom zahvalnošću onima koji su kreirali taj proizvod ili uslugu, kao i sebi – jer imate sredstva da to platite. A onda će se vaš finansijski tok proširiti i napuniti energijom prosperiteta.

 

Rak

 

Obratite pažnju na svoj govor tela ove nedelje. Unesite samopouzdanje u svoj glas, čak i ako se iznutra osećate drugačije. Iznenadićete se kako će se vaše unutrašnje stanje promeniti; samopouzdanje će doći spolja i iznutra. Osećaćete se jače, energičnije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker