ASTROLOŠKE PROGNOZE

Pridržavajte ih se i život može krenuti nabolje: Horoskop HITNIH SAVETA za svaki znak Zodijaka od 15. do 21. januara

0

Astrolozi imaju važne savete za svaki horoskopski znak u ovoj sedmici januara.

Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?
Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?foto: Shutterstock / Alliance Images

Lav

 

15. januara vaša glavna planeta će se useliti u kompleksnu kuću vašeg horoskopa i tu će ostati mesec dana. Dolazi vreme kada treba da budete pažljiviji prema sebi, a ne da se cedite do poslednje kapi. U najmanju ruku, napravite više pauza za odmor, čak i kratke. Za sve postoji vreme, a sada je vreme da se malo uspori.

 

Devica

 

Branite svoje granice sada, posebno sa svojom porodicom. U idealnom slučaju, naravno, uradite to na nežan, prihvatljiv način, uzimajući u obzir osećanja drugih. Ali, ne zaboravite da smo svi mi živi i često loši ljudi.

Vaga

 

Obratite posebnu pažnju na svoje zdravlje. Treba voditi računa o vitaminima u ishrani, pratiti unos slatkiša i nezdrave hrane, obraćajući pažnju na to kako se osećate nakon različitih vrsta hrane i na situacije kada vam hrana postaje način da pobegnete od problema.

 

Škorpija

 

Setite se svojih najznačajnijih dostignuća na poslu ili u društvu – na šta ste ponosni, šta vas osvetljava. Zapišite ih na parče papira i s vremena na vreme ih ponovo pročitajte, ili barem samo prođite kroz njih u glavi; ovo je vaše gorivo za velika i mala dostignuća ove godine.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker