ASTROLOŠKE PROGNOZE

Pridržavajte ih se i život može krenuti nabolje: Horoskop HITNIH SAVETA za svaki znak Zodijaka od 15. do 21. januara

0

Astrolozi imaju važne savete za svaki horoskopski znak u ovoj sedmici januara.

Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?
Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?foto: Shutterstock / Alliance Images

Astrološkinja Ana Rusalkina sastavila je horoskop hitnih saveta za sve predstavnike horoskopskih znakova, i to u sedmici od 15. do 21. januara.

 

Ovan

 

Ponavljamo sebi: „Ceo život je igra, a ljudi u njemu su glumci". Dakle, trudimo se da jednostavnije pristupimo onome što se dešava, naravno, sve u granicama razuma. Ipak, pokušajte da manje brinete o budućnosti, dajući sve od sebe u sadašnjosti.

 

Bik

 

Imate svoje gledište o bilo kom pitanju, i ovo je prava stvar za vas. Držite se toga, nemojte slediti tuđi trag. Al,i ne zaboravite da se s vremena na vreme proverite postavljanjem pitanja: „Da li ja zaista tako mislim ili moji roditelji i moje okruženje tako misle? Da li je ovo stvarno pravo za mene?"

 

Blizanci

 

Svaki put kada nešto kupite i potrošite novac, učinite to sa najvećom zahvalnošću onima koji su kreirali taj proizvod ili uslugu, kao i sebi – jer imate sredstva da to platite. A onda će se vaš finansijski tok proširiti i napuniti energijom prosperiteta.

 

Rak

 

Obratite pažnju na svoj govor tela ove nedelje. Unesite samopouzdanje u svoj glas, čak i ako se iznutra osećate drugačije. Iznenadićete se kako će se vaše unutrašnje stanje promeniti; samopouzdanje će doći spolja i iznutra. Osećaćete se jače, energičnije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?
Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?foto: Shutterstock / Alliance Images

Lav

 

15. januara vaša glavna planeta će se useliti u kompleksnu kuću vašeg horoskopa i tu će ostati mesec dana. Dolazi vreme kada treba da budete pažljiviji prema sebi, a ne da se cedite do poslednje kapi. U najmanju ruku, napravite više pauza za odmor, čak i kratke. Za sve postoji vreme, a sada je vreme da se malo uspori.

 

Devica

 

Branite svoje granice sada, posebno sa svojom porodicom. U idealnom slučaju, naravno, uradite to na nežan, prihvatljiv način, uzimajući u obzir osećanja drugih. Ali, ne zaboravite da smo svi mi živi i često loši ljudi.

Vaga

 

Obratite posebnu pažnju na svoje zdravlje. Treba voditi računa o vitaminima u ishrani, pratiti unos slatkiša i nezdrave hrane, obraćajući pažnju na to kako se osećate nakon različitih vrsta hrane i na situacije kada vam hrana postaje način da pobegnete od problema.

 

Škorpija

 

Setite se svojih najznačajnijih dostignuća na poslu ili u društvu – na šta ste ponosni, šta vas osvetljava. Zapišite ih na parče papira i s vremena na vreme ih ponovo pročitajte, ili barem samo prođite kroz njih u glavi; ovo je vaše gorivo za velika i mala dostignuća ove godine.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?
Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?foto: Shutterstock / Alliance Images

Strelac

 

Dobar je trenutak za otplatu dugova i zatvaranje kredita. Čak i mala porcija koja se sada plaća će olakšati oproštaj od njih u budućnosti. I bez obzira da li imate dugove ili ne, ne zaboravite da sanjate i postavite ambiciozne ciljeve koji će vas voditi napred.

 

Jarac

 

Ove nedelje ostavite planove, brige i ne koncentrišite se na snove, već samo živite. Pustite sve i uživajte u trenutku kada sunce izlazi, kada pada sneg, kada ste spavali. Pokušajte bar s vremena na vreme da se setite ovog saveta i osetićete kako se menja energija vašeg dana.

Vodolija

 

Kupite sebi nešto "zabranjeno", na primer, hranu. Naročito ako ste na dijeti. Ponekad morate svesno dozvoliti sebi da to uradite kako ne biste akumulirali unutrašnju napetost i otpor. U suprotnom, to će dovesti do teškog dugoročnog sloma i, kao rezultat, razočaranja u sebe.

 

Ribe

 

Kupite cveće za svoj dom. Ovo ne samo da će ukrasiti životni prostor, već će ga ispuniti i povoljnom energijom. Čak i samo jedan cvet će i dalje uskladiti vaš stan.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih

 

makonda-tracker