zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 15. do 21. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Šta su vam zvezde pripremile ove nedelje januara?
Šta su vam zvezde pripremile ove nedelje januara?foto: Lia Koltyrina/shutterstock

Ove nedelje doći do fenomenalno moćne konjunkcije Plutona i Sunca! Prvo će se 20. januara sudariti u znaku Jarca, što može dovesti do ozbiljnih promena na polju politike, a već 21. januara spojiće se u znaku Vodolije. Poslednji put do ovakvog događaja došlo je krajem 18. veka, što ukazuje na ozbiljnu promenu svetskog poretka.

 

Nedeljni horoskop po danima za svaki znak

 

Ovan

 

U ponedeljak, 15. januara, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Saturnom može doneti susret i dijalog sa ženom (majkom, sestrom, prijateljicom) koja će vam otvoriti oči za neke važne emocionalne oblasti vašeg života. Možda osećate ozbiljnu odgovornost.

U utorak, 16. januara, Merkur prelazi u znak Jarca, što znači da ćete možda imati važan poziv u vezi sa poslom ili prepisku o sastanku. U sredu i četvrtak, 17. januara, Mesec u Ovnu se povezuje sa budućim čvorom, signalizirajući važnu komunikaciju koja će vam dati uvid u ono što je u trendu za vašu 2024. godinu. Možda ćete imati važan dijalog sa nekim vatrenim znakom koji će vas gurnuti ka samospoznaji.

U petak, 19. januara, Mesec u konjunkciji sa Jupiterom u trigonu sa Marsom u Jarcu će se fokusirati na pitanje velikih finansijskih ulaganja ili zarade. Na primer, može vam se ponuditi nešto novca za ozbiljnu narudžbu. U subotu, 20. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Jarcu, što bi moglo uticati na promenu rukovodstva u vašoj kompaniji ili na veliku promenu u vašoj porodici. U nedelju, 21. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Vodoliji u aspektu trigona sa Mesecom u Blizancima, a verovatna je važna komunikacija s nekim prijateljem ili nekim iz tima.

 

Bik

 

U ponedeljak, 15. januara, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Saturnom može doneti susret sa grupom kreativnih ljudi ili prisustvovanje prijateljskom sastanku. Sledi ozbiljan razgovor o planovima za budućnost. U utorak, 16. januara, Merkur prelazi u Jarca, što znači da počinjete period važnih pravnih pregovora ili ćete razgovarati o planovima za odmor ili kupovini karata.

U sredu i četvrtak, 17. januara, Mesec u Ovnu spaja budući čvor, signalizirajući važnu komunikaciju koja vam može dati unutrašnji podsticaj da napravite veliki napredak. Važan kontakt nalazite na internetu. Moguć i tajni sastanak. U petak, 19. januara, Mesec u konjunkciji sa Jupiterom u trigonu sa Marsom u Jarcu će se fokusirati na pitanje vašeg finansijskog napretka; shvatićete gde treba da se krećete. Možda će situacija biti povezana sa obukom ili planovima za putovanje u inostranstvo.

U subotu, 20. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Jarcu, što može uticati na važne događaje sa nekretninama. U nedelju, 21. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Vodoliji u trigonu sa Mesecom u Blizancima — očekuje vas novi važan cilj, vezan za poslovno partnerstvo ili romantičnu vezu. Dobićete važnu poruku u pismu ili pozivu.

Blizanci

 

U ponedeljak, 15. januara, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Saturnom može doneti sastanak sa vašim pretpostavljenima i razgovor o planovima za budućnost sa nekim od autoritativnih ljudi u vašoj porodici (muž, otac, ujak, šef). U utorak, 16. januara, Merkur prelazi u Jarca, što znači da počinjete period razgovora o finansijama vaše porodice, kao i o investicijama i kapitalu vašeg partnera. U sredu i četvrtak, 17. januara, Mesec u Ovnu se povezuje sa Čvorom budućnosti, što ukazuje na novi radni tim ili neke važne nove zadatke na poslu. Ono što se dešava u sredu i četvrtak biće aktuelno posebno u martu i aprilu, a situacija će se razvijati.

U petak, 19. januara, Mesec u konjunkciji sa Jupiterom u trigonu sa Marsom u Jarcu će se fokusirati na pitanje vašeg zdravlja, a možda i promovisati projekat na internetu. U subotu, 20. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Jarcu, što može uticati na važne događaje u oblasti velikog porodičnog kapitala ili zdravlja. Na primer, možda ste nasledili nekretnine. U nedelju, 21. januara, Sunce u konjunkciji sa Plutonom u Vodoliji u trigonu sa Mesecom u Blizancima za emotivni dan proboja na poslu. Na primer, doći će do porasta popularnosti. Takođe možete odlučiti da uđete u novu obuku u oblasti informacionih tehnologija.

 

Rak

 

U ponedeljak, 15. januara, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Saturnom može doneti komunikaciju sa važnim učiteljem ili mentorom ili važno pravno pitanje. U utorak, 16. januara, Merkur prelazi u Jarca, što znači da počinjete period razgovora o vezi sa svojim partnerom i možete da se bavite važnom papirologijom. U sredu i četvrtak, 17. januara, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa budućim čvorom, signalizirajući napredak u pitanjima karijere. Najverovatnije ćete imati jasno razumevanje kuda dalje da se krećete i videćete dugoročne izglede u svom poslu.

U petak, 19. januara, Mesec u konjunkciji sa Jupiterom u trigonu sa Marsom u Jarcu doneće važan sastanak sa čovekom koji ima finansijske mogućnosti i može vam pomoći da sastavite neke dokumente ili generalno ponudite partnerstvo. U subotu, 20. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Jarcu, što može uticati na važne događaje u vezama, pa čak i na njihovu delimičnu transformaciju. Na primer, može doći do odluke o razvodu ili braku. U nedelju, 21. januara, Sunce u konjunkciji sa Plutonom u Vodoliji u trigonu sa Mesecom u Blizancima za emotivan dan sa velikom promenom u finansijama vaše porodice. Na primer, može se zaključiti dokument o nasleđivanju starog stana vašeg rođaka.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker