zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 1. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, poslednje u decembru.

Šta vam donosi nedeljni horoskop do kraja 2023. godine?
Šta vam donosi nedeljni horoskop do kraja 2023. godine?foto: Grekov's/Shutterstock

Strelac

U ponedeljak, 25. decembra, Venera u trigonu sa Saturnom može doneti napredak u vašim poslovima sa nekretninama, a možda ćete i otići negde na dugo putovanje. U sredu, 27. decembra, biće pun mesec u Raku, koji će biti u sektoru krize i visokih finansija. Možda ćete dobiti nasledstvo, uložiti novac u stanovanje ili odlučiti da se operišete već 2024. U četvrtak, 28. decembra, biće trigon između Sunca i Jupitera. Vaše zdravlje će se verovatno poboljšati zahvaljujući pomoći lekara, kao i porastu lične snage.

 

U petak, 29. decembra, Mesec u Lavu doneće vam razgovor sa nekim od vaših nastavnika ili nekim sa kim učite. Takođe možete otići na predstavu ili neki događaj. U subotu i nedelju, 30. i 31. decembra, Jupiter počinje da se kreće direktno u vaš zdravstveni sektor. Vaše stanje i raspoloženje će se poboljšati, a osetićete da imate više snage za postignuća na poslu. Možete nastaviti da pohađate neke sportske aktivnosti ili se pozabaviti zdravljem.

 

Jarac

U ponedeljak, 25. decembra, Venera u trigonu sa Saturnom može doneti napredak po pitanju odnosa sa nekom od žena, sastanak sa prijateljicom ili važnu poruku. U sredu, 27. decembra, biće pun mesec u Raku, koji će biti u sektoru veza. Vi ćete doneti odluku u vezi, ili će vam partner dati važan predlog ili doneti odluku. Može doći i do raskida ugovora o radu zbog planova za novi posao već u januaru. U četvrtak, 28. decembra, biće trigon između Sunca i Jupitera. Verovatno će doći do sjajnog sastanka i ukupni odnosi će se poboljšati. I ovog dana ćete biti odlično raspoloženi, optimistični i energični.

 

U petak, 29. decembra, Mesec u Lavu će vam doneti neke strastvene ili emotivne krizne dijaloge. U subotu i nedelju, 30. i 31. decembra, Jupiter počinje da se kreće direktno u vaš sektor ljubavi i dece. Vaše dete će možda pokazati poboljšanja, a biće i napretka u ljubavi – upoznaćete novog partnera ili će vam sadašnji reći kakve je odluke doneo.

 

 

Vodolija

U ponedeljak, 25. decembra, Venera u trigonu sa Saturnom bi uz pomoć žene mogla da donese napredak u karijeri i finansijama. U sredu, 27. decembra, biće pun mesec u Raku, koji će biti u zdravstvenom sektoru; dobićete dijagnozu ili ćete odlučiti da se podvrgnete pregledu. Takođe možete napredovati u nekim pitanjima vezanim za vaš dom. U četvrtak, 28. decembra, biće trigon između Sunca i Jupitera. Verovatno će doći do odlaska u inostranstvo.

 

U petak, 29. decembra, Mesec u Lavu će vam doneti sastanak, sastanak sa partnerom ili će vaš kolega voditi važan dijalog sa vama. Pored toga, može doći do posete odmoru, restoranu, pozorištu ili predstavi. U subotu i nedelju, 30. i 31. decembra, Jupiter počinje da se kreće direktno u vaše sektore nekretnina i porodičnih odnosa. Sve što vam se "zaglavilo" od septembra po ovim pitanjima počeće da se poboljšava. I generalno, stvari postaju jasnije u vašem domu i sa vašim najmilijima. Moguć je dolazak rođaka koje ste dugo čekali.

 

Ribe

U ponedeljak, 25. decembra, Venera u trigonu sa Saturnom mogla bi da donese napredak u učenju i putovanjima na velike udaljenosti. U sredu, 27. decembra, biće pun mesec u Raku, koji će biti u sektoru za decu. Vaše dete će imati važan događaj, nastup ili uspeh. Takođe možete saznati za trudnoću ili razmišljati o tome uopšte. Ako imate obožavatelja, onda će vam na ovaj dan otvoreno prići. U četvrtak, 28. decembra, biće trigon između Sunca i Jupitera. Verovatno će doći do napretka u vašim odnosima sa prijateljima ili na društvenim mrežama. Možda ćete odlučiti da putujete sa grupom prijatelja.

 

U petak, 29. decembra, Mesec u Lavu će vam doneti sastanak sa lekarom, ili će na vašem poslu biti lep događaj. U subotu i nedelju, 30. i 31. decembra, Jupiter počinje da se kreće direktno u vaš sektor komunikacija i putovanja, kao i dokumenata. Ako ste čekali da dobijete važne papire, onda ćete 30. i 31. decembra imati izvesnu jasnoću u ovim stvarima. Takođe ovih dana ćete razumeti koju veštinu ili obuku želite da savladate 2024.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

PEVAČ JE DOŠAO DA PROMOVIŠE PESMU, A POSTAO DEŽURNI ASTROLOG NA RADIJU: Komunikacija sa ljudima je lakša jer znam osnove horoskopa

 

makonda-tracker