zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 1. januara)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, poslednje u decembru.

Šta vam donosi nedeljni horoskop do kraja 2023. godine?
Šta vam donosi nedeljni horoskop do kraja 2023. godine?foto: Grekov's/Shutterstock

Lav

U ponedeljak, 25. decembra, Venera u trigonu sa Saturnom mogla bi da donese napredak u oblasti nekretnina i finansija. U sredu 27. decembra je pun mesec u Raku, koji će se odigrati u vašem sektoru prošlosti. Možete to nazvati danom kada je vreme da se opustite. Takođe možete ići na izlet kod roditelja, ili na ovaj dan odlučiti da se podvrgnete lekarskom pregledu. U četvrtak, 28. decembra, biće trigon između Sunca i Jupitera. Verovatan je napredak u vašim radnim dostignućima.

 

U petak, 29. decembra, Mesec u Lavu doneće vam želju da razgovarate iskreno s nekim. Možete ići u kupovinu, u kozmetički salon i bićete u centru pažnje. U subotu i nedelju, 30. i 31. decembra, Jupiter počinje da se kreće direktno u vaš sektor postignuća i karijere. Jasno ćete osetiti da vam je sve jasnije razumevanje vašeg cilja i da dobijate snagu za nova dostignuća. Možda će ovog dana doći do pomaka u vašim aktivnostima. 

 

Devica

U ponedeljak, 25. decembra, trigon Venere i Saturna može doneti napredak u pitanjima prijateljske podrške, možda ćete imati sreće u reklamiranju ili povratnim informacijama. Neka žena vas može preporučiti. U sredu, 27. decembra, biće pun mesec u Raku, koji će biti u sektoru vaših ambicija i prijatelja. Možete upoznati prijatelja koji će objaviti vest ili ćete postići važan cilj u nekoj zajednici. Takođe ćete shvatiti kakve ambicije imate! U četvrtak, 28. decembra, biće trigon između Sunca i Jupitera. Verovatna je odluka o putovanju ili studiranju. Lični odnosi će se takođe poboljšati.

 

U petak, 29. decembra, Mesec u Lavu doneće vam neke skrivene radosti: odlazak kod kozmetičara, frizera, tajni sastanak ili onlajn prepisku. U subotu i nedelju, 30. i 31. decembra, Jupiter počinje da se kreće direktno u vašem sektoru putovanja, proširujući uspeh i obrazovanje. Možda ćete osećati da napredujete u svojim putovanjima i vaša popularnost će takođe porasti.

 

 

Vaga

U ponedeljak, 25. decembra, Venera u trigonu sa Saturnom bi mogla da vam donese napredak u vezi sa platama zbog zasluga na poslu. Mogući su povećanje plate, primanje bonusa... U sredu, 27. decembra, biće pun mesec u Raku, koji će biti u vašem statusnom sektoru i doneće vam promenu.  U četvrtak, 28. decembra, biće trigon između Sunca i Jupitera. Verovatno će doći do poboljšanja ili unapređenja pitanja stanovanja i velikog iznosa.

 

U petak, 29. decembra, Mesec u Lavu doneće vam susret sa prijateljem ili posetu. U subotu i nedelju, 30. i 31. decembra, Jupiter počinje da se kreće direktno u vaš sektor visokih finansija. Možete odlučiti da uzmete kredit ili hipoteku, ili da dobijete vesti u vezi sa nasledstvom.

 

Škorpija

U ponedeljak, 25. decembra, Venera u trigonu sa Saturnom mogla bi da donese poboljšanja u ljubavnim pitanjima. Možda vam daju lep kompliment ili poklon. U sredu, 27. decembra, biće pun mesec u Raku, koji će biti u sektoru putovanja na daljinu, te možete odlučiti da putujete. Takođe je verovatno da ćete staviti tačku na neku sudsku ili pravnu stvar. U četvrtak, 28. decembra, biće trigon između Sunca i Jupitera. Verovatno je da će komunikacija napredovati i da ćete primiti važan dokument.

 

U petak, 29. decembra, Mesec u Lavu doneće vam važan kontakt sa nekim na čelnoj poziciji. U subotu i nedelju, 30. i 31. decembra, Jupiter počinje da se kreće direktno u vaš sektor odnosa. Ako ste zaglavili u komunikaciji sa nekim od početka septembra, vaša romansa će sada krenuti napred. Ili će vas partner zaprositi, ili ćete možda odlučiti da raskinete s njim.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker