zvezde kažu

Veliki NEDELJNI HOROSKOP: Detaljna astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 20. do 26. novembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Šta vam donosi nedeljni horoskop za ovu sedmicu?
Šta vam donosi nedeljni horoskop za ovu sedmicu?foto: Irene Shy/Shutterstock

Strelac

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, konjunkcija Sunca i Marsa u sekstilu sa Plutonom rešava važne finansijske probleme iz vaše prošlosti. Na primer, razgovaraćete i dogovoriti se s nekim od vaših daljih ili starijih rođaka.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama – moguće putovanje kod roditelja, komunikacija sa nekim iz kruga porodice na duboke i emotivne teme.

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Preuzećete brigu o svom zdravlju i izgledu, biće potrebno da poboljšate svoj stil i imidž. Najverovatnije, ovih dana možete dobiti prelep poklon.

U subotu, 25. novembra, Mars će preći u znak Strelca, što može doneti potrebu za više vežbanja, mršavljenje i generalno transformisanje izgleda. Pored toga, verovatan je sjajan ljubavni sastanak.

 

Jarac

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, bićek onjunkcija Sunca i Marsa u sekstilu sa Plutonom – rešenje važnih finansijskih pitanja iz neke organizacije ili grupe ljudi. Veća je verovatnoća da ćete ulagati u pitanja vezana za decu.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama – komunikacija sa nekim od članova porodice po pitanjima emocionalne podrške. 

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Preuzećete pitanja vezana za nekretnine u inostranstvu ili ćete rešavati probleme oko starih stanova.

U subotu, 25. novembra, Mars će preći u znak Strelca, što može doneti neke vesti iz daleka vezane za vašu porodicu ili rođaka. Pored toga, možda ćete imati muškarca čiju komunikaciju ćete čuvati u tajnosti.

Vodolija

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, biće konjunkcija Sunca i Marsa u sekstilu sa Plutonom – važan događaj na poslu, možda će vam se poslodavac javiti sa predlogom projekta na internetu. Takođe će postojati važna onlajn komunikacija u vezi sa profesionalnim napredovanjem.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama – razgovor o finansijskim pitanjima sa kolegama na poslu, ili sa vašim zaposlenima. Posetite lekara.

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Preuzećete zadatke koji se odnose na organizovanje prijateljske zabave, ili na temu putovanja.

U subotu, 25. novembra, Mars će preći u znak Strelca, što može doneti pojavu osobe među vašim prijateljima koja može uticati na poboljšanje neke od vaših veština. Sve u svemu, to će biti druženje koje će vas inspirisati.

 

Riba

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, Sunce i Mars će se spojiti sa Plutonom, što je važan događaj za vaše potrebe putovanja ili učenja. Neko će ispuniti vaš san.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama; ovo je izuzetno emotivan dan za vas, jer može biti povezan sa nekom vrstom sudske odluke ili međunarodnim pitanjem.

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Preuzećete zadatke koji se odnose na vašu karijeru i finansije. Vaš menadžer može odobriti povećanje vaše plate. Ako ne radite, onda se slična priča može dogoditi i vašem supružniku.

U subotu, 25. novembra, Mars će preći u znak Strelca, što vam može doneti šansu da ostvarite svoj cilj zarade, kao i da vas pomeri na lestvici karijere. Možda će doći do malih konflikata sa menadžmentom, ali na kraju će vam u decembru učiniti ustupak.

 

Bonus video

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?

 

makonda-tracker