zvezde kažu

Veliki NEDELJNI HOROSKOP: Detaljna astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 20. do 26. novembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Šta vam donosi nedeljni horoskop za ovu sedmicu?
Šta vam donosi nedeljni horoskop za ovu sedmicu?foto: Irene Shy/Shutterstock

Lav

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, dogodiće se konjunkcija Sunca i Marsa u sekstilu sa Plutonom; važno pitanje u vezi sa nekretninama i finansijama može biti rešeno za vas.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama – moguća komunikacija koja može doneti duboko duhovno otkrovenje.

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Ovaj aspekt ukazuje na aktiviranje vaše ljubavne sfere, kao i na poboljšanje u napredovanju vašeg ličnog projekta.

U subotu, 25. novembra, Mars će preći u znak Strelca, što može da donese aktivnog obožavaoca, ljubavnu prepisku i flert.

 

Devica

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, biće konjunkcija Sunca i Marsa u sekstilu sa Plutonom– važna ljubavna komunikacija, kao i potpisivanje finansijskog dokumenta.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama – komunikacija sa partnerom po pitanjima međusobnih obaveza u paru i po pitanjima dece. U ljubavnoj sferi može biti i važan događaj, npr. izjava ljubavi.

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Ovaj aspekt ukazuje na aktiviranje vaše ljubavne sfere, kao i na poboljšanje u napredovanju vašeg ličnog projekta.

U subotu, 25. novembra, Mars će se preseliti u Strelca, što bi moglo doneti početak važnog transformacionog i finansijskog procesa u poslovima sa nekretninama. Na primer, odlučićete da renovirate ili promenite svoj dom. 

Vaga

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, biće konjunkcija Sunca i Marsa u sekstilu sa Plutonom, moguće rešenje finansijskog pitanja koje može biti povezano sa vašim domom.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama – poseta lekaru, ili važna komunikacija sa nekim od vaših kolega o radu na daljinu. Takođe možete razgovarati o zapošljavanju nove osobe.

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Ovaj aspekt ukazuje na potpisivanje dokumenata sa partnerom.

U subotu, 25. novembra, Mars će preći u znak Strelca, što može doneti pojačanu komunikaciju sa partnerom u vezi sa papirologijom.

 

Škorpija

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, biće konjunkcija Sunca i Marsa u sekstilu sa Plutonom – papirologija vezana za veliku finansijsku situaciju. Ili ulaganje novca.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama – otvara se svet dubokih emocija sa vašim partnerom. Takođe ćete biti zainteresovani da komunicirate sa svojim detetom ili razgovarate o pitanju trudnoće.

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Ovaj aspekt ukazuje na aktiviranje finansijskih zadataka, što znači da ćete tražiti povišicu ili raspodeliti novac za potrebe.

U subotu, 25. novembra, Mars će preći u znak Strelca, što bukvalno može da donese vatreni žar u pitanjima zarade – poželećete da zaradite više, kao i da poboljšate ishranu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker