zvezde kažu

Veliki NEDELJNI HOROSKOP: Detaljna astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 20. do 26. novembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Šta vam donosi nedeljni horoskop za ovu sedmicu?
Šta vam donosi nedeljni horoskop za ovu sedmicu?foto: Irene Shy/Shutterstock

Novembar se približava kraju... Šta vam donosi druga polovina meseca?

 

Ovan

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, dogodiće se konjunkcija s kojom je moguće da će se rešiti važni finansijski problemi sa vašim partnerom ili pravni problemi sa vašim poslodavcem.

U sredu, 22. novembra, Mesec i Neptun će se spojiti u Ribama – ovo je duboko zaron u svet osećanja, kao i ličnih iskustava iz vaše prošlosti. Može doći do kontakta sa emocionalno značajnom osobom ili psihologom.

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Ovaj aspekt će imati uticaja na vaše planove za putovanja i obrazovanje.

U subotu, 25. novembra, Mars će preći u znak Strelca, što će doneti aktivaciju u pitanjima nastave, ali i samopromocije. Možda imate ideju i mnogo energije da unapredite svoje poslovne ili karijerne planove.

 

Bik

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, dogodiće se konjunkcija Sunca i Marsa u sekstilu sa Plutonom; verovatno da će rešiti probleme sa vašim pravnim ili partnerom za putovanja.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama – bićete pozvani na sastanak kreativnog tipa, ili će doći do važnog razgovora sa nekim od vaših prijatelja.

 U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Ovaj aspekt aktuelizuje zadatke hipoteka, kredita i velikih zaostavština. Možete početi da obrađujete finansije, ali najverovatnije ćete želeti da to držite u tajnosti od svojih partnera.

U subotu, 25. novembra, Mars će se preseliti u Strelca, donoseći aktivaciju vašem ljubavnom partneru. Možda imate strastvenog intimnog partnera ili će vaš bračni partner početi da preraspoređuje novac vaše porodice.

 

Blizanci

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, biće konjunkcija Sunca i Marsa u sekstilu sa Plutonom – verovatno je rešenje pitanja u vezi sa velikim finansijskim ulaganjem porodičnog kapitala u popravke ili zdravstvene probleme.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama – biće važna komunikacija sa menadžmentom ili sa autoritativnom osobom koja će pomoći u rešavanju nekog finansijskog problema.

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Ovaj aspekt ukazuje na aktiviranje sfere vašeg odnosa; verovatno ćete vi i vaš partner početi češće da posećujete prijatelje. Pored toga, vodiće se važan razgovor o budućim planovima za 2024. godinu sa partnerom ili poslodavcima.

U subotu, 25. novembra, Mars će preći u znak Strelca, što će vašem bračnom partneru doneti aktivnost, kao i povećanu pažnju suprotnog pola. Možda ćete biti pozvani na sastanak, a povećaće se i aktivnost vaših klijenata ili kolega (poziv na žurku).

 

Rak

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, biće konjunkcija Sunca i Marsa u sekstilu sa Plutonom; verovatno je rešenje važnog pitanja o osećanjima, kao i o detetu; možete izdvojiti novac za njegove potrebe.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama – komunikacija sa učiteljem, psihologom ili osobom koja vam je duhovno značajna. Rešavanje pitanja putovanja u inostranstvo.

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Ovaj aspekt govori o aktiviranju sfere rada i karijere. Prvo, imaćete kolegu koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve u projektu. Drugo, može se pojaviti kancelarijska romansa.

U subotu, 25. novembra, Mars će preći u znak Strelca, što će vas opteretiti dodatnim obavezama na poslu, a ići ćete i kod lekara.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker