astro prognoza

Nedeljni horoskop od 23. do 30. oktobra: Jedan znak čeka APSOLUTNA DOMINACIJA, drugi će imati težak zadatak na poslu

0

Zavirite među zvezde i otkrijte šta vam donose ove nedelje 

Nedeljna astro prognozna za svih 12 znakova Zodijaka
Nedeljna astro prognozna za svih 12 znakova Zodijaka foto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock

Početkom nedelje komunikaciona planeta Merkur ulazi u Škorpiju. U kombinaciji sa Suncem, učiniće da se komunikacija među ljudima pojača. Razgovori će biti intimniji i traženiji; strasti će se usijati. Tamo gde ste ranije možda bili zadovoljni ćaskanjem ili lakim odgovorima, stvari će postati mnogo dublje i komplikovanije.

 

Zatim u subotu, pomračenje Meseca u Biku zatvara ciklus koji je započeo pomračenjem Sunca u Vagi 14. Ovo će pojasniti promenu vaših vrednosti. To može da osvetli distancu između vaših postupaka i vaših principa, ali će vam takođe pokazati kako biste mogli da zatvorite taj jaz da biste krenuli napred sa novom svrhom.

 

 

Ovan


Do sada se prilično dobro poznajete. Prošli ste kroz radost i slomljeno srce, uspehe i neuspehe, i sa svakim iskustvom izrasli ste u osobu kakva ste danas. Ali to ne znači da još uvek nemate kapacitet da se transformišete, da iznenadite sebe. Ove nedelje imate priliku da iskreno ispitate sebe i svoj život. Da li je ovo ono što želiš? Da li maksimalno koristite svoje vreme? Možda ste srećni što ste upravo tamo gde jeste. Ali ako ne, nikad nije kasno za promenu.

 

Bik


Nekima može izgledati kao da ste kruti u svojim principima, svojim idejama o tome kako stvari treba da se rade, ali to zapravo nije slučaj. Vi ste naporno radili da biste razvili svoja uverenja i niste voljni da ih kompromitujete kako biste izbegli sukob. Ove nedelje, međutim, možda nećete imati drugog izbora osim da radite zajedno sa ljudima koji vas frustriraju, koji se uvek ne slažu ili se jednostavno izražavaju na načine koji vam smetaju. Nije vaš posao da menjate sebe da biste im ugodili ili da im bude udobno, ali budite otvoreni.

 

 

Blizanci

 

Za vas malo šta može biti gore od dosadnog. Radije biste rekli pogrešnu stvar na spektakularan način nego da kažete ljudima ono što žele da čuju, a više ste zainteresovani za nekoga ko proba i ne uspe nego za one koji uspevaju poštujući sva pravila. Ponekad ste, međutim, previše umorni da biste smislili iznenađujuće dosetke i nove nove ideje. Ove nedelje prestanite da brinete o tome da li ste dovoljno pametni ili smešni ili kul. Trenutno je dovoljno da radite svoj posao, pojavite se pred drugim ljudima i pokušate da budete korisni.

 

Rak


Dok neki mogu da izbace ideju čim im padne na pamet, vi ste skloni da svoje mišljenje zadržite za sebe. Želite da razmislite o stvarima, da budete potpuno sigurni u to kako se osećate. Reči su moćne, a vi pažljivo koristite svoje. Ove nedelje, međutim, nemojte čekati da se izrazite dok ne dobijete apsolutnu jasnoću i savršenu priliku za to. Dozvolite sebi da budete neuredni, da komunicirate svoje emocije u realnom vremenu, čak i ako to znači da ćete u početku pogrešiti. Najbolja stvar koju trenutno možete da uradite je da budete hrabri i iskreni.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker