astro prognoza

Nedeljni horoskop od 23. do 30. oktobra: Jedan znak čeka APSOLUTNA DOMINACIJA, drugi će imati težak zadatak na poslu

0

Zavirite među zvezde i otkrijte šta vam donose ove nedelje 

Šta nam donosi nedeljni horoskop?
Šta nam donosi nedeljni horoskop? foto: fizkes/Shutterstock

Lav

Pokušavate da izbegnete zadržavanje u prošlosti. Sada ste ovde i više volite da svoju pažnju posvetite svetu koji postoji oko vas, ljudima koje svakodnevno susrećete, današnjoj verziji sebe. Ove nedelje, međutim, možda ćete biti primorani da provedete neko vreme razmišljajući o istoriji svoje porodice, sopstvenim prošlim izborima, svim stvarima koje su se morale desiti da biste bili upravo tamo gde ste sada. Vaša sećanja ne ometaju pažnju: ona su korisna, prosvetljujuća. Oni vam mogu pokazati put napred.

 

Devica

 

Ulazite u užurbanu sezonu, vaš radni i društveni kalendari se pune. Što ste aktivniji u ovom trenutku, osećaćete se bolje i ispunjenije. Slučajni susreti i nasumične interakcije mogu vam promeniti život na bolje. Pazite da se ne izgorite – uvek vam je dozvoljeno da odustanete od projekata i odbijete pozive – ali posvetite pažnju svetu i ljudima u njemu, koliko god možete.

 

 

Vaga


Skloni ste da potcenjujete svoju moć. Na neki način, to i nije tako loše: malo je verovatno da ćete pokrenuti nešto važno. Ali ove nedelje je važno da se ne potčinite osećaju bespomoćnosti. Razmislite o svojim vrednostima, ljudima do kojih vam je stalo, vrsti sveta u kome želite da živite. Imate dovoljno resursa, talenta i podrške da zaštitite ljude koje volite. A kada se udružite, možete promeniti svet.

 

Škorpija

 

U poslednje vreme sumnjate u sve - u svoje principe, svoje odnose, svoje prioritete. Preispitali ste odluke koje su vas dovele ovde, ponovo procenili svoje životne ciljeve ili se pitali da li ste pogrešno razumeli ljude koje volite. Čak su i vaša najčvršća uverenja odjednom slabašna. Ove nedelje, međutim, vaše stalno ispitivanje će se konačno isplatiti kada se neke od vaših neizvesnosti razreše. Što ste više istraživali dušu, to ćete imati više jasnoće. Što ste intenzivnije sumnjali u sebe, sa više samopouzdanja i autoriteta možete razgovarati.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker