zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP od 20. do 26. avgusta: Bikovi će imati razlog za SLAVLJE, a evo kome će štitna žlezda doneti probleme

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Veliki nedeljni horoskop je stigao
Veliki nedeljni horoskop je stigao foto: Shutterstock / Cristina Conti

Pred nama je nova radna nedelja koja pojedinima donosi uspeh, a pojedini znakovi će morati da svoju tvrdoglavost obuzdaju i priznaju da nisu u pravu.

 

Tokom nekoliko narednih dana Jarčevi mogu da očekuju vesti koje čekaju i imaju veze sa inostranstvom.

 

Pogledajte šta vašem znaku predviđaju zvezde tokom nedelje koja je pred nama.

 

 

Ovan 


Posao - U centru pažnje biće kadrovska preraspodela poslova, putovanja i odnosi sa kolegama i nadređenima. Neki od vas će češće biti na terenu, preseliti se u druge radne prostorije ili dobiti nove kolege.

 

Ljubav - Ako patite zbog nesrećne ljubavi, izvući ćete zaključke, zatvoriti bolna sećanja u fioku prošlosti i koncentrisati se na stvarnost. Naterajte sebe da izađete, jer će vam druženje sa prijateljima i poznanicima otvoriti vrata zaboravljenog sveta zabave.

 

Zdravlje – Bićete puni energije, radoznali i željni društva i poznanstava. Ali mentalni umor će biti čest pratilac svih vaših obaveza, pa ćete se brzo umoriti. Slaba koncentracija ometaće vas u poslovnim aktivnostima.

 

Bik

 

Posao - Očekuje vas uspeh u medijskim poslovima, spoljnoj trgovini i umetničkim zanimanjima. Ako imate hobi, obavezno ga pretvorite u posao. Finansijski rezultati bi mogli biti iznenađujući.

 

Ljubav - Planetarni pokreti obećavaju mirnu, ali ne i dosadnu nedelju. Od vas zavisi da li ćete živeti povučeno, posvećeno samo poslu i prijateljima, ili ćete se „baciti” u vrtlog dinamičnog društvenog života, upustiti se u novu vezu ili bar igru zavođenja.

 

Zdravlje - Od 23. avgusta izlazite iz stresnog perioda koji vas je mučio raznim tegobama. Dobar uticaj Marsa iz znaka Device obezbediće vam energiju i dobro raspoloženje. Vi ste na putu oporavka.

 

Vikend horoskop za svih 12 znakova Zodijaka
Vikend horoskop za svih 12 znakova Zodijaka foto: Shutterstock/Jacob Lund


Blizanci

 

Posao - Problemi, zastoji u pregovorima, previranja i zategnuti odnosi u radnom okruženju pokvariće vam raspoloženje. Uzdržite se od nepotrebnih izjava, komentara i kritika, ne pričajte drugima kancelarijske tračeve.

 

Ljubav - Oni koji su krenuli u novu vezu biće bliži svom partneru, a nota razumevanja koja će se razviti među vama učiniće vašu vezu jakom. Otkrićete da imate isto mišljenje o mnogim stvarima, što će vam dati osećaj olakšanja i povezanosti.

 

Zdravlje – Mars u Devici će vas izložiti mnogim stresnim situacijama, pa ćete biti preosetljivi i posvađati se oko sitnice. Rođeni u junu biće izloženi raznim zdravstvenim problemima – vodite računa o grlu, glasnim žicama, plućima i štitnoj žlezdi!

 

Rak

 

Posao – Mogli biste da postavite svoj posao na nove temelje, unapredite svoju tehnologiju ili sklopite poznanstvo koje će promeniti tok vaše karijere. U skladu sa trudom i zalaganjem, možete očekivati i veću zaradu.

 

Ljubav - Za neke će ljubav biti povezana sa saradnjom. Ako delite zajedničke interese i dugoročne planove, posebno finansijske, uživaćete u podršci partnera. Nećete pogrešiti ako udružite snage za postizanje poslovnih ciljeva.

 

Zdravlje - Pijte više tečnosti i jedite zdravije da biste eliminisali probleme sa varenjem. Biljni čajevi će dobro uticati na vaš stomak. Krajem nedelje manje ćete biti izloženi stresu i umoru, pa ćete se skoro preko noći osećati odlično!

 

 

Lav

 

Posao - Ako žudite za promenom ili novom, bolje plaćenom pozicijom, raspitajte se o mogućnostima - neke opcije su sada izvodljivije. Boravak Merkura u vašem polju novca pozitivno će uticati na vaš bankovni račun.

 

Ljubav - Vi ste dobri u ljubavi. Oplemenićete svoj erotski život i lakše pronaći put do srca voljene osobe. Samci, nije isključeno da se ove nedelje zaljubite na prvi pogled, obnovite vezu iz prošlosti ili se prepustite intrigantnom flertu.

 

Zdravlje - Nećete imati većih problema sa zdravljem. Osećaćete se puni energije, pa ćete uživati u putovanjima, a ako ste na moru, plivanju i ronjenju. Ako već duže vreme patite od nečega, nalazite se u periodu kada je moguć brz oporavak.


Devica 

 

Posao – Od ove nedelje počinje astrološko pravilo vašeg znaka, pa ćete postati borbeniji i ambiciozniji. Naporno ćete raditi, biti snalažljivi, a postoje indicije da ćete bolje zarađivati. Ali čuvajte se brzopletosti i iznenadnih odluka.

 

Ljubav - Venera u Lavu stvoriće vam privremene emotivne poteškoće. Vaše reakcije će biti burne, govorićete svoje mišljenje bez dlake na jeziku i nećete oklevati da uradite ono što osećate u tom trenutku. Čuvajte se bračnih svađa koje ćete započeti bez razloga.

 

Zdravlje – Sunce i Merkur u vašem znaku biće zaslužni za vaše odlično raspoloženje. Uživaćete u aktivnom društvenom životu. Ali povremeno su moguće napetost i anksioznost, što će loše uticati na varenje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker