ŠTA KAŽU ZVEZDE?

Veliki NEDELJNI HOROSKOP od 14. do 20. maja: Blizanci bi mogli da se ZALJUBE, Rakovi će dobiti priliku da zarede NOVAC

0

Zavirite među zvezde i proverite šta je to što vam spremaju ove nedelje 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Nova radna nedelja je pred nama. Pojedini znakovi Zodijaka biće pred velikim iskušenjima. Lav bi mogao da uplovi u novu ljubavnu avanturu, a Blizanci bi mogli da budu upleteni u zamku na poslu.

 

Proverite šta je to što očekuje vaš horoskopski znak i kakva je vaša astro prognoza u narednim danima. 

 

 

Ovan

 

Posao

 

Vaša spretnost u osmišljavanju novih projekata biće istaknuta. Krajem nedelje postoji izvesni nedostatak strpljenja u obavljanju posla. Mogući su verbalni sukobi sa nezadovoljnim strankama ili kolegama, piše 24sata.hr.

 

Ljubav

 

Ponašanje vašeg partnera biće vam nedokučivo. Njegova podrška i razumevanje će biti odsutni, a vaša osećanja će varirati od besa i besa do hladnoće i ravnodušnosti. Dozvolite drugoj strani da priča o svojim željama i potrebama.

 

Zdravlje

 

Osećaj iscrpljenosti učiniće vas lakim plenom za bolesti, a očiglednije posledice smanjene vitalnosti mogu biti prehlade, virusi i slične sezonske tegobe. Ojačajte se preparatima za jačanje imuniteta.

 

Veliki nedeljni horoskop donosi ljubav pojedinim znakovima
Veliki nedeljni horoskop donosi ljubav pojedinim znakovimafoto: NDAB Creativity/Shutterstock

 

Bik

 

Posao

 

Merkur u vašem znaku donosi vam pozitivnu energiju, povećava radoznalost i ubrzava tempo života. Naoružani novim talasom samopouzdanja, odlučno ćete se uhvatiti u koštac sa događajima.

 

Ljubav

 

Naći ćete snage da se oprostite od starih navika i veza koje su vas činile nesrećnim. Videćete prave razloge za neslaganje. Bićete otvoreni za razgovor i rešavanje problema. Prepreke u približavanju osobi koja vam se sviđa će nestati.

 

Zdravlje

 

Izbegavajte da predugo sedite za stolom, idite u šetnju, planinarite ili se bavite nekom drugom fizičkom aktivnošću. Vodite računa o vratnoj kičmi - imaćete koristi od vežbi istezanja za smanjenje bolova.

 

 

Blizanci

 

Posao

 

Ako želite da održite dobre odnose sa poslovnim partnerima i kolegama, poslovni ustupci će biti neophodni. Ne obraćajte pažnju na igrice iza scene, koje će samo pokazati nemoć ili zavist određenih ljudi.

 

Ljubav

 

Dobitna ljubavna kombinacija biće skromnost i jednostavnost. Srećno bračni parovi mogli su da planiraju zajednička ulaganja, da mnogo pričaju o nekim planovima za budućnost i da obezbede zajedničku materijalnu egzistenciju. Samci će se zaljubiti.

 

Zdravlje

 

Izbegavajte hladna i gazirana pića. Toplim čajevima i medom spasićete osetljivo grlo. Ali Sunce u vašem znaku podržava vašu vitalnost, pa ako imate bilo kakvih problema, oni će biti prolazni i bezopasni.

 

Blizanci treba da vode računa o zdravlju
Blizanci treba da vode računa o zdravlju foto: Look Studio/Shutterstock

 

Rak


Posao 

 

Možda će vam biti ponuđena bolja pozicija, dobro plaćen posao sa skraćenim radnim vremenom ili ćete primetiti da se vaši uslovi rada poboljšavaju. Nedelja je pogodna za dodatnu zaradu i nove poslove.

 

Ljubav

 

Velike reči, izjave ljubavi, dogovori o braku ili planiranju potomstva mogu pasti. Krajem nedelje ljubavni zanos malo splasne. Neka vaš partner zagleda u vašu dušu. Razgovor o skrivenim željama i osećanjima produbiće vaš odnos.

 

Zdravlje

 

Bićete zdravi, otporni i izdržljivi, pa će vam trebati manje vremena za spavanje i odmor. Venera u vašem znaku doprineće boljem raspoloženju, ali i ulepšanom izgledu, koji će privući pažnju.

 

 

Lav 


Posao

 

Moraćete da se prilagodite, poštujete zahteve šefova, usvojenu rutinu i postojeće poslovne okvire. Dobra organizacija posla biće preduslov uspeha i u tome ćete uspeti.

 

Ljubav

 

Položaj Venere ukazuje na mogućnost tajnih veza i ljubavnih trouglova. Takve situacije će za vas biti pravi izazov. Želećete da dotična osoba bude samo vaša, čak i ako vas to dovodi u nezgodne situacije. Pazi koliko daleko možeš ići.

 

Zdravlje

 

Osećaćete bol u vratu i leđima. Previše ćete se naprezati, posebno fizički. Rekreacija u igri sa decom ili intenzivnije druženje sa ljudima. Nemojte se izolovati, bez obzira koliko vam je to potrebno.

 

Rakovi će uživati u finansijskom blagostanju
Rakovi će uživati u finansijskom blagostanjufoto: Shutterstock/wavebreakmedia

 

Devica 


Posao

 

Otvoriće vam se nove mogućnosti u odnosima sa inostranstvom. Aktivirani timski rad će doneti mnogo inovacija u vaše poslovanje. Ispravni odnosi sa nadređenima će osigurati da vaše ideje budu dobro postavljene.

 

Ljubav

 

Znaćete kako da ugodite svom partneru i kako da ga iznenadite sitnicama koje će podići romantično raspoloženje. Samci treba da izlaze što više, jer ćete na društvenim okupljanjima sigurno sresti nekog atraktivnog. Ljubav "kuca" na vaša vrata!

 

Zdravlje

 

Povoljan uticaj Merkura i Marsa daje vam fizičku izdržljivost i veliku radnu energiju. Vaše mentalne sposobnosti će zablistati i bolje ćete pamtiti i biti srećniji. Bićete veoma društveni i mnogo ćete izlaziti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker