od 23. avgusta do 14. septembra

Oni će imati najviše SREĆE, neće ih pokolebati problemi: 3 znaka na koja će retrogradni MERKUR NAJMANJE uticati

0

Iako će retrogradni Merkur biti težak za sve, ove znakove će najmanje pogoditi.

Retrogradni Merkur uvek donosi probleme, ali neki znaci Zodijaka će umeti da se nose sa njima.
Retrogradni Merkur uvek donosi probleme, ali neki znaci Zodijaka će umeti da se nose sa njima.foto: Buradaki / Alamy / Alamy / Profimedia

Kao da dva supermeseca u avgustu nisu bila dovoljno naporna, pripremite se da naredne tri nedelje provedete baveći se problemima na putovanjima,tehnološkim poteškoćama i neuspešnom komunikacijom.

 

Možete da očekujete da će retrogradni Merkur da izazova razne probleme u periodu između 23. avgusta i 14. septembra.


Na neke znakove retrogradnost će posebno uticati, dok će drugi izaći relativno neoštećeni, piše Consciousreminder.

 

Ako se nadate pauzi ovog meseca, nadamo se da ste jedan od znakova koji su najmanje pogođeni retrogradnim Merkurom u avgustu 2023. godine.

U nastavku vam predstavljamo tri horoskopska znaka na koje će ovaj kosmički događaj najmanje uticati.

 

Iako će retrogradni Merkur biti težak za sve, ova tri horoskopska znaka mogu da budu sigurni da će uspeti na ovaj ili onaj način.

 

 

  • Bik

 

Zemljani znakovi su stručnjaci u tome da ostanu prizemni, tako da nije iznenađenje da je Bik na vrhu ove liste. Vaša praktičnost i prizemne vibracije deluju kao kosmički štit protiv haosa.

 

Dok drugi gube smirenost, vi pijuckate čaj, radite stvari polako i osiguravate da su vaši planovi čvrsti kao i vaša čvrsta odlučnost. Nikakvi nesporazumi ili tehnološki slomovi ne mogu uzdrmati vaše stanje nalik zenu.

 

  • Jarac

 

Jarac, još jedan zemljani znak, može duboko da udahne, jer miran, hladan i sabran znak nema o čemu da brine sa ovom retrogradnošću. Vaša praktičnost i priroda orijentisana ka cilju omogućavaju vam da se krećete kosmičkim lavirintom kao profesionalac.


Dok svi ostali kukaju zbog poremećenih planova i neuspeha u komunikaciji, vi zacrtavate nove puteve, prilagođavate se promenama i u suštini pokazujete univerzumu ko je gazda.

 

  • Ribe

 

Iako Ribe neće biti imune na gnev retrogradnog Merkura, ovaj vodeni znak će moći najbolje da se izvuče iz situacije. 

 

Pomahnitala energija retrogradnosti može pomoći Ribama da požele dobrodošlicu drugima u svoje zamršene umove i nateraju ljude da razumeju njihovu stranu sveta, verovali ili ne. 

 

BONUS VIDEO

 

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?

 

 

 

makonda-tracker