ples planeta

Nekome se smeši priliv novca: 3 znaka koje će zapljusnuti TALAS SREĆE tokom mladog meseca u Blizancima (od 18. juna)

0

Astrolozi procenjuju da će uticaj narednog mladog meseca trajati duže, kao i da će astrološke prilike biti posebno naklonjene trima znacima Zodijaka

mlad mesec u blizancima nastupa 18. juna
mlad mesec u blizancima nastupa 18. junafoto: Natali.Gats/Shutterstock

Kada je u pitanju simbolički značaj lunarnih faza, jasno je da je mlad mesec novi početak, inicijacija, prilika da se sve preokrene.


Vreme je planiranja, postavljanja novih ciljeva, pripreme, kao i odmora, nečega prema čemu Blizanci kao da imaju averziju.


Od 18. juna, čeka nas mlad mesec u Blizancima. Ovaj mlad mesec mogao bi značajno da utiče na svaki znak, dok će pripadnici trećine horoskopskih znakova najsnažnije osetiti njegovu moć.

 

Ako ste proteklih godinu dana radili na sebi, usavršavali se, sticali znanja i išli na neke obuke, ovaj period biće sjajna prilika da pokažete šta znate, šta ste naučili i za šta ste sve sposobni. Najvažnije je da ostanete pribrani i ne odustajete od svojih ciljeva kada se pojavi prva prepreka.


Prema proceni astrologa, tri znaka Zodijaka mogla bi posebno srećna da izađu iz ovog perioda mladog meseca.

 

mlad mesec u blizancima uticaće na sve horoskopske znakove
mlad mesec u blizancima uticaće na sve horoskopske znakovefoto: Max4e Photo, Shutterstock
  • Ovan


Ako osećate kao da imate milion "tabova" otvorenih u mozgu, možete računati da ćete tokom ovog mladog meseca moći da zatvorite većinu.


Naredni period će vam biti posebno srećan u digitalnom prostoru, bez obzira na to radite li za kompjuterom ili tražite ljubav preko mreža, a budite vrlo oprezni i sve čitajte pažljivo i dva do tri puta ako je potrebno. Uz to, pažljivo formulišite i sopstvene misli.


Potrudite se da komunicirate jasno i otvoreno – savetuje astrološkinja Ejndžel Don.

 

  • Bik

 

Ako trenutno preispitujete svoju vrednost, ne opterećujte se previše. Umesto da se bavite analizom sebe, svojim misli, poteza i prošlosti, fokusirajte se na posao i razmišljanje van okvira jer vam se smeši prilika da dođete do značajnog priliva novca.


Mlad mesec u Blizancima donosi i priliku da ostvarite neke stare ambicije, pa je ovo sjajan trenutak da pojurite za svojim snovima, ma koliko sitni ili krupni oni bili.

 

mlad mesec u blizancima nastupa 18. juna
mlad mesec u blizancima nastupa 18. junafoto: Zolotarevs/Shutterstock
  • Blizanci

 

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su "domaćini" mladog meseca u junu, pa će tokom njega biti prave male astrološke zvezde.


Podstaknuti vatrom mladog meseca u prvoj kući, možete očekivati neku metamorfozu, značajan lični napredak, a u nekim situacijama nećete moći da se prepoznate – bićete hrabriji i preduzeti inicijativu.


Ovo je moćan mlad mesec da napravite pauzu i razmislite o tome kako vas drugi vide.

 

 

makonda-tracker