ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Veliki NEDELJNI HOROSKOP od 29. maja do 5. juna: Ovnovi će dobiti finansijsku pomoć, Ribe će pronaći sreću u ljubavi

0

Planirate li važan događaj ove nedelje? Pogledajte svoj nedeljni horoskop da biste napravili što bolji izbor.

Koji znak će ove nedelje imati sreće u ljubavi?
Koji znak će ove nedelje imati sreće u ljubavi?foto: Shutterstock/sivilla

Vaga

 

Ova nedelja će biti dobra za uživanje u kvalitetnom vremenu sa porodicom i prijateljima. Međutim, može doći do žestokih rasprava zbog toga što se prošli događaji stalno ponavljaju.

 

Dakle, morate stalno da kontrolišete svoj temperament. Ovo bi mogla biti povoljna faza za vaše finansije i investicije. Ujedno, mogu se javiti i neke prepreke u karijeri, pa obratite pažnju na to. 

 

Možda ćete pronaći nove načine učenja i komunikacije ili nove sisteme znanja. Ova nedelja se čini pomalo nezgodnom za vaše zdravlje i kondiciju, stoga bi trebalo da budete oprezni i da se ne upuštate u rizične aktivnosti.

 

 

Škorpija

 

Ove nedelje, vaše romantične veze će biti mirne i intenzivne. Otprilike sredinom ove nedelje, postoji šansa da će neka smetnja izazvati probleme u vašem odnosu.

 

Tokom završnog dela ove nedelje, samci mogu imati odličnu ličnu privlačnost i moći će lako da privuku romantične partnere. Ove nedelje planete utiču na vaše finansije i imovinu na različite načine.

 

Na tok novca mogu uticati razlike u finansijskim planovima sa vašim partnerima i porodicom. Biće to radosna i napredna faza u razvoju vaše profesije. Krajem nedelje očekujete veliki finansijski uspeh.

 

Planete bi mogle izazvati zdravstvene probleme. To će otkriti neke dugotrajne zdravstvene probleme koji utiču na vašu kondiciju.

 

Proverite da li vam se preporučuje trčanje ove nedelje
Proverite da li vam se preporučuje trčanje ove nedeljefoto: Andor Bujdoso / Alamy Profimedia

 

Strelac

 

Ove nedelje, vaš lični život i veza bi trebalo da budu uglavnom stabilni. Tokom prve polovine ove nedelje, verovatno ćete imati neke uspone i padove.

Međutim, ne bi trebalo biti ništa previše važno. Planete ove nedelje mogle bi da vas dovedu u neke nezgodne finansijske situacije.

 

Kao rezultat toga, bićete primorani da razmišljate kreativno.  Na planu karijere očekuju se luda vremena. Možda ste pod velikim pritiskom.

 

Imaćete mnogo šansi da pokažete svoje veštine i umeće. Vaš imuni sistem i otpor će ostati čvrsti. Ipak, neka anksioznost i stres sredinom ove nedelje mogu da dovedu do nelagodnosti ili manjka energije.

 

 

Jarac 

 

Stabilan period na planu posla i porodice ovde se završava. Imaćete burnu nedelju ispunjenu usponima i padovima. Ipak, važno je da zadržite pribranost.

 

I kao što nakon kiše dođe sunce, tako će i vama krajem nedelje početi da se dešavaju lepše stvari. Možda ćete dobiti priliku da se bolje pokažete na poslu, a čini se da i partner počinje da vas više primećuje. 

 

Uložite napor da veza uspe i biće to najbolja investicija u budućnost. S obzirom na sav stres postoji mogućnost da ove nedelje patite od glavobolje. 

 

Jarčevi će ove nedelje patiti od glavobolje
Jarčevi će ove nedelje patiti od glavoboljefoto: Roman Samborskyi, Shutterstock

 

Vodolija 

 

Ove nedelje vaš ljubavni život može postati težak. Morate se potruditi da održite harmoniju u svojoj porodici. Srećom, napori koje uložite u svoju vezu tokom ovog vremena neće proći uzalud.

 

Iako možda imate stalan priliv novca, vaše impulsivno ili nemirno ponašanje može izazvati određene smetnje u vašem finansijskom planiranju. Možda ćete uspeti u svojoj karijeri zahvaljujući nedavnom pozitivnom razvoju, ali takođe morate da izvršite samoevaluaciju. Izbacite svoje nedostatke iz glave i sledite svoje snove u poslu.

 

Starije osobe moraju biti na oprezu za probleme u vezi sa nepravilnim krvnim pritiskom. Ove nedelje, vaša zdravstvena mantra bi trebalo da bude da preduzmete brze mere i pažljivo pratite simptome.

 

 

Ribe 

 

Verovatno ćete iskusiti radost i ljubav tokom ove nedelje. Sada je pravo vreme da samci izraze svoja osećanja. Za vas, ako ste u posvećenoj vezi, prva polovina godine bi mogla i dalje biti ključna. 

 

Tokom nedelje su mogući problemi na polju finansija. Možda ćete morati mnogo više da se potrudite da biste postigli uspeh. Trudite se da održite pozitivnu reputaciju na poslu. 

 

Ove nedelje bi poslovni odnosi mogli postati napeti, pa ćete možda morati da preduzmete mere predostrožnosti. 

 

Ova nedelja je u znaku dobrog zdravlja, bićete živahni i aktivni.

 

 

makonda-tracker