zvezde kažu

Veliki NEDELJNI HOROSKOP od 16. do 22. aprila: Usamljeni Ovnovi pronalaze srodnu dušu, Lavovi će imati novčane probleme

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Halay Alex/Shutterstock
foto: Halay Alex/Shutterstock

Pred nama je nova radna nedelje, a nakon praznika pomalo je teško vratiti se u normalan kolosek.

 

Ipak, zvezde ne miruju, spremaju razna iznenađenja. Provetite šta je to što vas očekuje tokom ove nedelje na polju posla, ljubavi i zdravlja. 

 

Zavirite među zvezde i uživajte u velikoj astro prognozi za svih 12 znakova Zodijaka.

 

 

Ovan


Posao – Komunikacijom i snalažljivošću impresionićete nadređene, kao i ljude iz konkurentskih kompanija. Nova ponuda će vas zagolicati, a na vama je da odlučite da li ste spremni za promene, piše 24sata.hr.

 

Ljubav – Sve što ste dugo čekali počeće da se ostvaruje. Usamljeni Ovnovi imaju priliku da pronađu svoju srodnu dušu, a zaljubljeni uživaju u nežnosti i pažnji voljene osobe. Mogli biste dobiti ponudu za brak, najaviti veridbu ili planirati trudnoću.

 

Zdravlje – Skloni ste povredama. Uzdržite se od bilo kakvih potencijalno opasnih radnji i ograničite fizičku aktivnost na lagano hodanje. Ne zaboravite da se dobro provedete sa prijateljima, čije će vas društvo napuniti energijom.

 

Veliki nedeljni horoskop donosi ljubav pojedinim znakovima
Veliki nedeljni horoskop donosi ljubav pojedinim znakovimafoto: Shutterstock / baranq

 

Bik


Posao – Vaša koncentracija je odlična, snalažljivi ste i brzo reagujete u napetim situacijama. Rešićete zamršene odnose i napredovati sa svojim sposobnostima. Savladaćete nova znanja i tehnologije.

 

Ljubav - Bik će uživati u ljubavnim osvajanjima. Predstoji vam poznanstvo koje bi brzo moglo da preraste u nešto dublje, a među prijateljima ćete sresti novu simpatiju. Otvorenim razgovorom razrešićete stare nesuglasice i poboljšati ljubavnu vezu.

 

Zdravlje - Sunce je u vašem znaku i ono je zaslužno za vašu dobru vitalnost. Otporni ste i mnoge vaše bolesti su nestale, ali imate problema sa raspoloženjem, pa znate da budete grubi prema ljudima.

 

 

Blizanci

 

Posao - Blizanci, organizujte se! Neplanirani poslovi će stvoriti zabunu i uticati na nedostatak vremena. Saradnici neće biti predusretljivi. Budite oprezni u komunikaciji – oni će vas „loviti” za svaku reč koju izgovorite.

 

Ljubav - Venera u vašem znaku će neke podstaći da se vežu preko noći, vere ili zaljube, a druge da ozbiljnije razmisle o romantičnim promenama koje im se nude. Privlačiće vas osoba koja vam je potpuno suprotna, ali ćete se odlično dopunjavati.

 

Zdravlje – Vodite računa o svom zdravlju jer alkohol, cigarete i nedostatak sna zaista mogu da vas oslabe. Nećete se dobro nositi sa stresom. Umesto da potiskujete negativnu energiju, iskoristite je trčanjem ili vožnjom bicikla.

 

Koji znak ove nedelje treba da se bavi sportom?
Koji znak ove nedelje treba da se bavi sportom?foto: Shutterstock / Zoom Team

 

Rak


Posao - Rakovi će dobiti priliku da ponove nešto u čemu se ranije nisu izrazili, možda razgovor ili putovanje. Odnosi sa saradnicima će biti stimulativni, a vaša sposobnost logičkog rasuđivanja biće neprevaziđena.

 

Ljubav - Sumnjaćete u partnerova osećanja, iako bez razloga. Nemojte nepotrebno kvariti dobro razvijenu vezu. Prihvatite poziv da izađete i zabavite se jer je na pomolu zanimljivo poznanstvo, a možda i ljubavna veza koja će vas inspirisati.

 

Zdravlje - Razvijte samodisciplinu i počnite da se pridržavate davnih odluka kako biste se oslobodili poroka koji ugrožavaju vaše zdravlje. Iscrpljeni ste Marsom u vašem znaku, ali ostale planete su na vašoj strani, pa dobro podnosite stres i napore.

 

 

Lav


Posao - Lavove očekuju neuspesi i neizvesnosti. Moraćete da uložite više koncentracije i energije da biste eliminisali probleme sa novcem. Neke kolege će vas razočarati svojim postupcima, pa se manje oslanjajte na timski rad.

 

Ljubav - Neće vam biti dosadno. Žestoke svađe sa partnerom završiće se strasnim pomirenjem, a ako ste slobodni, spremite se za uzbudljive trenutke i zanimljiva poznanstva na najneobičnijim mestima. Neko se zaljubljuje u vas, u šta ćete se uskoro i sami uveriti.

 

Zdravlje - Osećaćete umor i nervozu, pa ćete slobodno vreme radije provoditi u samoći. Ponekad ćete osetiti potrebu za akcijom, da biste se sledećeg povukli. Vodite računa o svojim hroničnim bolestima!

 

Pogledajte šta donosi veliki nedeljni horoskop vašem znaku
Pogledajte šta donosi veliki nedeljni horoskop vašem znaku foto: Shutterstock/bbernard

 

Devica

 

Posao – Iskoristite svoj potencijal za napredovanje – sada vam je taj put lakši. Poslovanje sa inostranstvom ili udaljenim mestima doneće profit Devicama. Takođe bi mogli da pohađaju edukativni kurs ili seminar.

 

Ljubav - Venera u Blizancima vas podstiče na svađe, razdražljive primedbe upućene partneru i potrebu da vam bude po vašem. Mogli biste ući u vezu sa osobom koja će biti jako zaljubljena u vas, ali ne i vi u njih. Ali s vremenom, vaša osećanja će se probuditi.

 

Zdravlje - Vaše zdravlje se poboljšava i sami ćete osetiti da imate više energije. Vaša interesovanja će se kretati u pravcu duhovnosti, pa možete početi sa meditacijom, jogom ili nečim što smiruje duh.

 

Nastavak na sledećoj strani... 

 

 

makonda-tracker