zvezde kažu

Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra: Bikove očekuje IZAZOVAN period, dok će Device biti MAGNET za suprotni pol

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Ljubav, Par
foto: G-Stock Studio/Shutterstock

Strelac

 

Posao: Pritajite svoje akcije, a ono što morate da obavite, učinite korektno i pošteno. Izražena je mogućnost tračeva i intriga u radnoj sredini, pa pazite kome se poveravate i kome verujete.

Ljubav: Ako ste nezadovoljni ljubavnim životom, očekuju vas promene. Prekinućete lošu vezu i krenuti dalje. Ako ste u vezi u kojoj postoji razlika u godinama, moraćete da se prilagođavate partnerovim navikama i životnom stilu koji je drugačiji od vašeg.

Zdravlje: I dalje ste u osetljivom razdoblju zbog Marsa koji nepovoljno aspektuje vaš znak. Izloženi ste stresu i nerviranju, a najviše će vas boleti činjenica što ćete se razočarati u neke ljude. Pazite se upala i povreda.

 

Jarac

 

Posao: Bićete izvrsni u poslovnim pregovornima i u svim situacijama u kojima se traže veština i uverljivost. Slobodno idite na poslovni put ili razrešite probleme koji vas koče u poslovnom razvoju.

Ljubav: Snažno će vas privlačiti obrazovane osobe. Zanimljiv, inteligentan sagovornik, osoba s kojom imate o čemu da pričate i koja ima čemu da vas nauči, mogla bi da osvoji Jarčevo srce. Dugim i pomalo istrošenim vezama dobro će doći privremena razdvojenost.

Zdravlje: Slobodne trenutke nastojte da posvetite sebi. Osećate se slobodnim i energičnim i to se na vama vidi. Idealno je vreme da se upišete na fitnes ili aerobik i rešite se viška kilograma.

Vodolija

 

Posao: Izvestan je nesklad u saradnji sa šefovima, vaš bunt i opiranje nekim promenama i novim okolnostima. Mogli biste da dobijete novog šefa koji vam neće ulivati poverenje. Pokušajte da se prilagodite.

Ljubav: Mogli biste da se upustite u avanturu ili uđete u tajnu vezu. Samcima je moguć susret s osobom iz prošlosti - preispitajte snagu svojih osećanja! Ako ste u braku, često ćete sumnjati u svog partnera, ali nikakav konkretan razlog za to neće postojati.

Zdravlje: Izvor vaših briga i nezadovoljstva biće poslovna situacija, ali neka rešenja na tom planu ipak će Vodolijama doneti osećaj olakšanja. Osećaćete jaku iscrpljenost i umor, a neke će mučiti tegobe s kičmom.

 

Ribe

 

Posao: Učenje stranih jezika, polaganje ispita i putovanje, relacije su koje će Ribama doneti uspeh. Kontakti s inostranstvom i stranim saradnicima izvrsno su vam aspektovani. Otvorite se novim iskustvima.

Ljubav: Zauzeti, udahnite u svoju intimnu dozu nečeg novog, svoju maštu i kreativan duh usmerite na buđenje zaspalih strasti. Samci, čekaju vas uzbuđenja i pozitivni preokreti, možda poznanstvo s osobom koja živi podalje od vas, u drugom gradu ili zemlji.

Zdravlje: Raspoloženje će vam se popraviti, pa ćete često biti veseli. Privlačiće vas alternativne metode lečenja, pa biste mogli da koristite čajeve ili se bavite meditacijom. Pazite se povreda i upala.

 

 

makonda-tracker