zvezde kažu

Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra: Bikove očekuje IZAZOVAN period, dok će Device biti MAGNET za suprotni pol

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Sreća, Spokoj, Žuta boja, Jesen, Kafa, Jutarnja kafa
foto: shadow_girl/Shutterstock

Lav

 

Posao: Burne promene, reorganizacija i emotivniji odnos s kolegama, mogli bi da vas izmore. Nemojte preuzimati previše odgovornosti. Povucite se dok poslovna situacija ne bude zrela za vaše delovanje.

Ljubav: Manjak poverenja i neusklađena interesovanja kulminiraće ovih dana. Lavovi u neusklađenim vezama shvatiće to kao znak za odlazak, dok će vezani bračnim sponama morati da porade na sputavanju potrebe za dominacijom i pribeći popuštanju.

Zdravlje: Pripazite na svoje zdravlje. Nepovoljan Merkurov uticaj može pogodovati padu imuniteta i nekoj izraženijoj prehladi ili virozi. Uvrstite u ishranu što više voća, a pijte i dovoljno tečnosti.

 

Devica

 

Posao: Kratko putovanje ili susret s poslovnim partnerom daće Devicama nove informacije, znanja ili kontakte za budućnost. U odličnom ste poslovnom razdoblju, pa vas uspesi neće zaobići.

Ljubav: Verujte u svoju privlačnost, vaša strastvenost biće neodoljiv magnet za suprotni pol. Mogli biste da osetite snažnu privlačnost prema osobi koja će se isticati širinom duha. Sve su šanse da simpatije budu obostrane. U brakovima je više sklada.

Zdravlje: Osećaćete da imate višak energije, koju bi bilo dobro kanalisati kroz sportske aktivnosti. Nastojte da ne preterujete ni u čemu, posebno u hrani ili previše intenzivnom noćnom životu. Vašem telu treba odmora.

Vaga

 

Posao: Budite odlučniji u dolasku do svojih ciljeva, unesite reda u svoj radni dan. Mnogi od vas popraviće svoje prihode i početi bolje da zarađuju. Poslovni ljudi ovog znaka, biće puni inicijative i zdravih ideja.

Ljubav: Dobro raspoloženje, spremnost na smeh i zabavu zasigurno će doprineti kvalitetu i raznovrsnosti Vaginog ljubavnog života. Moglo bi da vam se dogodi da se jako zaljubite i zaboravite sve ono što je bilo dosad i krenete jednim sasvim drugim putem.

Zdravlje: Malo ste iscrpljeni, ali niste izloženi ozbiljnijim tegobama. Dobro će vam doći večernje šetnje kako biste se opustili i smirili. Uveče nemojte predugo gledati TV program – raniji počinak više će vam koristiti.

 

Škorpija

 

Posao: Bliska okolina pružiće Škorpijama smernice za delovanje, sada još samo treba svojim naporom da dovršite stvari. Bićete odlični u komunikacijama i putovanjima, a isto važi i za poslovne susrete, pisanje ili učenje.

Ljubav: Malo drskosti nije na odmet, a kako ste zaštićeni planetama, možete to da priuštite. Priđite osobi koja vam se sviđa, neodoljivi ste! Onima u braku savetujemo da probude uspavanu ljubavnu strast, koja će im pomoći da obnove poverenje s partnerom.

Zdravlje: Bićete puni energije, zbog čega ćete stalno biti u pokretu. Iskoristićete lepe dane za šetnju, vožnju rolerima ili vožnju biciklom. Nećete imati većih zdravstvenih tegoba, a i psihički ćete se osećati odlično.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker