zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 5. do 12. septembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Sreća, Srećna žena, Devojka, Osmeh, Lepota
foto: Look Studio/Shutterstock

Lav

Imate sve šanse da se ove nedelje otarasite svojih zavisnosti, kako fizičkih tako i emocionalnih. Neko će se osloboditi strahova i iluzija, a neko uticaja druge osobe ili svoje slabosti. Mnogi uspeti da vrate kredit ili dugove, da stave tačku na stare opterećujuće odnose ili da kažu zbogom poslu koji ih iscrpljuje. Mnogi odnosi postaće jasniji- ljubavni trouglovi će nestati, raskinuće se veze koje nemaju šanse da opstanu. Mnogi Lavovi će osetiti oslobođenje.

 

Devica

Ova nedelja vam donosi sukobe usled kršenja obećanja ili neispunjenja obaveza. Moraćete da preuzmete odgovornost! Malo je verovatno da ćete naučiti lekcije, ali oni koji uspeju da uvide svoje greške i donesu ispravne zaključke, imamju šansu da ublaže udarac karmičkog „bumeranga“. Neke Device će se susresti sa pravnim problemima. Povećano interesovanje suprotnog pola delimično nadoknađuje vašu emocionalnu nestabilnost u ovoj teškoj nedelji.

 

 

Vaga

U opasnosti ste da poslušate pogrešan savet i izađete kao gubitnik. Štaviše, savet će doći od osobe kojoj verujete, ali neće doneti željeni rezultat. Neophodno je da objektivno procenite svoje sposobnosti i snage, a ne da podležete primamljivim izgledima. Mnogi od vas će biti u iskušenju da idu protiv pravila, ali slabe su šanse da će to doneti željeni rezultat. Uspeće samo oni koji budu dovljno kritični!

 

Škorpija

Moraćete da napravite izbore u situacijama vezanim za posao, finansije i odnose. Otkrićete nove sposobnosti. Neke Škorpije će izaći iz veze u kojoj nisu bile kompatibilne s partnerom. Imaćete šansu da se oslobodite dugova, kredita, loših navika da preuzmete kontrolu nad svojim emocijama, a sve to će uticati na vaše psihičko i fizičko stanje. Ljudi oko vas će brzo primetiti promene.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker