zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 5. do 12. septembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Ground Picture/Shutterstock
foto: Ground Picture/Shutterstock

 

Ovan

Čeka vas dosta neugodnih situacija. Osetićete neodlučnost i oklevanje neuobičajeno za vas. Nedostatak rešenja može biti posledica činjenice da postoje dve dijametralno suprotne tačke gledišta, a vi niste spremni da prihvate nijedno od njih. Mnogi Ovnovi će morati da kriju svoja osećanja. Da biste doneli pravu odluku, potrebna vam je emocionalna ravnoteža, a dok je uspostavite, možda će biti kasno.

 

Bik

U opasnosti ste da izgubite uobičajenu samokontrolu i da dozvolite strastima da upravljaju vama. Tamo gde treba da usporite, vi ćete dodavati gas i obrnuto. Ako imate u planu putovanje, bolje ga odložite za neki povoljniji period, sada nije dobar trenutak za to. Osetićete uticaj negativne energije u svom okruženju, posebno od nekih bliskih ljudi.

 

 

Blizanci

Za vas će ova nedelja biti prilično povoljna i pozitivna, posebno u pogledu postizanja rezultata. Dolaze vam radosne vesti, poslovna putovanja, poduhvati koji obećavaju. Ovo je vreme kada će mnogi Blizanci zablistati i ostvariti uspeh, posebno oni koji ne prave kompromise, već se čvrsto drže svojih stavova. Dobićete mnogo komplimenata i priznanja.

 

Rak

Čeka vas rušenje iluzija i odbacivanje starih želja. Za to neće biti krvi niko drugi do vi. Patićete, osetićete nepravdu. Morate da shvatite da ste većinu situaciji sami izazvali. Potrebno je da analizirate svoja osećanja i izvučete prave zaključke. Neki Rakovi će se u ovom periodu susresti sa čudnim iskustvima i toksičnim i emocionalno neuravnoteženim osobama. To će vas naterati da promenite neke svoje stavove i vrednosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker