zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 5. do 12. septembra)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

horoskop, jesen, žena, doručak, astro, šal, Hladno vreme, Uživanje, hedonizam
foto: Shutterstock

 

Strelac

Povoljne tendencije prethodne nedelje nastaviće se i sada. Imaćete osećaj da vas neko "vodi", pomažući i usmeravajući vas. Uživaćete u komunikaciji, s dosta entuzijazma ćete praviti planove, izražavati svoje talente. Čeka vas priznanje i prepoznavanje! Potrebno je samo pravilno da iskoristite ovo povoljno vreme za sprovođenje svega planiranog. Strelci koji su u vezi uživaće u harmoniji s partnerom a i usamljeni imaju šanse da upoznaju srodnu dušu.

 

Jarac

Bićete zaokupljeni problemima vezanim za prijatelje. Nećete uspeti da ostvarite sve sve svoje dobre namere. Mnogi će se susresti s nedoslednošću svog šefa, što će u budućnosti dovesti do smanjenja produktivnosti i loših rezultata. Mogući su sukobi s šefovima. Pokušajte da ublažite svoje ambicije i da ne preuzimate nepotrebnu odgovornost. U vezi, očekujte dosta ljubomore i zahteva.

 

 

Vodolija

Dajte sve od sebe da dovedete stvari u red kako bite u potpunosti iskoristili sve prilike ove nedelje. Finansijski uspeh, neočekivani pokloni, kupovina, sreća u teškim situacijama učiniće da se osećate sjajno da se od srca radujete. Mnoge Vodolije će iskoristiti svoju novootkrivenu sposobnost da preokrenu sve situacije u svoju korist, čak i one nepovoljne.

 

Ribe

Očekuje vas pozitivna nedelja, odlična za sprovođenje svojih planova. Gotovo svi stopirani ili odloženi slučajevi moći će da se privedu kraju, kao i da se sprovedu planovi. Energija će vam biti na visokom nivou, a unutrašnja pribranost i disciplina će vam odlično poslužiti. Sve što se dešava, biće logično i očekivano. Potvrda iz Univerzuma u ​​vidu povoljnih znakova biće glavni pokazatelj da se krećete u pravom smeru.

 

 

 

makonda-tracker